Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Večer animejev in družabnih iger 6/2024

23. marca 17:00 - 23:00

V soboto, 23. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na že šesti Večer animejev in družabnih iger v letošnjem letu. Vstop je kot običajno prost, obiskovalcem, mlajšim od 13 let pa priporočamo, da se dogodka udeležijo v spremstvu staršev ali odgovornega skrbnika.

Tokrat smo za vas pripravili nov anime maraton, saj si boste tokrat lahko ogledali vseh 12 epizod animirane akcijske komedije Buddy Daddies, ki jo pri Crunchyrollu opisujejo sledeče:

Starševski dnevnik morilskih kolegov? Morilska partnerja, ki jima tarča nikoli ne uide, nekako posvojita štiriletno deklico. Ta vroča in kul kolega s to nedolžno, srčkano deklico začneta družinsko življenje. Vsaki nalogi sta kos brez težava, vendar jima to dekletce povzroča preglavice. Morata jo hraniti, se z njo igrati, jo spremljati v vrtec in iz njega; skratka, vedno sta v naglici. A ne glede kako noro je njuno življenje, ko ju čaka naloga, je ne moreta zavrniti. Povrhu vsega je dekle nezakonski otrok mafijaša, ki sta ga ubila. Ali lahko sočasno živita kot morilca in starša? Lahko ta začasna družina najde srečo?

Sočasno z animejsko projekcijo pa boste v sosednjem prostoru lahko igrali tudi različne družabne igre, igre s kartami, kot so Weiß Schwarz, Pokemon TCG idr., in tudi video igre. Tokratni program bo torej sledeči:

17:00 – 23:00 Anime maraton: Buddy Daddies Ep. 1-12

17:00 – 00:00 Družabne igre, Weiß Schwarz, Pokemon TCG, video igre idr.

Vabljeni.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
23. marca
Čas:
17:00 - 23:00
Kategorija:

Prizorišče

Kulturni inkubator