Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Večer animejev in družabnih iger 11/2024

8. junija 16:00 - 22:00

V soboto, 8. 6. 2024, ob 16. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru, da se nam pridružite na dogodku Večer animejev in družabnih iger 11/2024, ki ga pripravljamo v sodelovanju z MKC Maribor. Vstop na dogodek je brezplačen, za obiskovalce, ki še niso dopolnili 13. leta starosti, pa je priporočljivo, da se ga udeležijo v spremstvu staršev ali odgovornega skrbnika.

Na tokratnem dogodku bo potekal animejski maraton, saj si boste obiskovalci lahko ogledali vseh 13 epizod komične animejske serije The Masterful Cat Is Depressed Again Today, ki se bo predvajala z originalnim japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi. Na pretočniku Crunchyroll animirano štorijo opisujejo sledeče:

Saku je tipična deloholičarka, ki je slučajno posvojila potepuškega mucka Yukichija. Ko je ta začel rasti, se je zdelo, kot da ne bo nehal! Zdaj je velik kot medved in je ponosen na svoje kulinarične spretnosti in domoča opravila. S takim mačkom je težko reči, kdo skrbi za koga. Kljub temu se je med njima spletla posebna vez, ki je tako zabavna kot tudi ganljiva.

Sočasno z animejskim maratonom pa bo potekalo tudi druženje ob družabnih igrah in igrah s kartami, kot so Weiß Schwarz, Pokemon, Digimon idr., tako da če vas anime ne zanima, ste vabljeni, da se preizkusite tudi v kakšni izmed teh iger. Tokratni program bo torej sleedeči:

16:00 – 22:00
Anime maraton: The Masterful Cat is Depressed Again Today
(Epizode 1-13)

16:00 – 22:00
Prosto igranje namiznih iger in iger s kartami

Vabljeni.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
8. junija
Čas:
16:00 - 22:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Kulturni inkubator