Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Ustvarjalna delavnica s 3D pisali

3. maja 11:00 - 13:00

POČITNIŠKO USTVARJANJE

USTVARJALNA DELAVNICA S 3D PISALI

Petek, 3. maj 2024 // 11:00-13:00 // Kulturni inkubator

Si želiš ustvariti nekaj tridimenzionalnega in pridobiti veščine ustvajranja s 3D pisali? Mladinski kulturni center Maribor (MKC Maribor) vabi na ustvarjalno delavnico s 3D pisali, s katero bomo popestrili prvomajske praznike.

Delavnica bo potekala v petek, 3. maja 2024, ob 11. uri v Kulturnem inkubatorju (Koroška cesta 18) in je za udeležence brezplačna.

Udeleženci se bodo naučili pravilnega rokovanja s 3D pisali in spoznali neomejene možnosti ustvarjanja, ki jih ta edinstvena pisala omogočajo. Ustvarjanje s 3D pisali hkrati pomaga izboljšati prostorsko razmišljanje, ustvarjalnost in umetniške sposobnosti.

Delavnico bo vodila Monika Pocrnjić.

Zaradi lažje organizacije in zagotovitve materiala za ustvarjanje so obvezne predhodne prijave.

Prijave zbiramo po elektronski pošti. Prosimo, da ob prijavi priložite izpolnjeno prijavnico, ki jo najdete na spodnji povezavi. Udeležba na delavnici je potrjena, ko prejmete povratno elektronsko sporočilo. Pridružujemo si pravico o spremembi programa.

Delavnica ni varstvo otrok. Otroci naj na delavnico prinesejo malico, bidon in zaščitno majico.

V primeru odpovedi udeležbe prosimo, da nas obvestite vsaj 1 delovni dan pred terminom delavnice. Delavnica se izvede ob minimalno 3 udeležencih. Maksimalno število udeležencev delavnice je 15.

Za vsa vaša vprašanja in dodatne informacije smo dosegljivi na info@mkc.si.

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
3. maja
Čas:
11:00 - 13:00
Kategorija:

Prizorišče

Kulturni inkubator