Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

TADEJ KAMPL: SILVESTER SPECIAL

29. decembra, 2018 20:00 - 30. decembra, 2018 21:30

Od Vilinskega dvora se poslavljamo v velikem slogu – Tadej Kampl z gosti v jazz, funky, afro beat in pop maniri za sladokusce. Silvester special.

Habits je naslov drugega albuma enega najboljših slovenskih basistov, Tadeja Kampla, izjemnega tudi v svetovnem merilu, ki ga bo v posebnem večeru Silvester special, predstavil domači publiki. Neprofitni glasbeni projekt, pri katerem se Tadej podpisuje kot avtor, izvajalec in producent skladb, zajema šest skladb, v katerih se prelivajo zvoki jazza, funka, afro beata in popa. Projekt je bil izveden februarja 2018 v studiu Acoustic Recording v Prospect Heights, Brooklyn NY, poleg Tadeja Kampla pa so ustvarjali še Igor Lumpert, Marko Črnčec, Jonathan Barber, Josh Evans, Dejan Berden, Ana Bezjak in Bruno Domiter.

To pa še ni vse, kar Silvester special ponuja. Prvi nasmeh na basu, kot ga imenujejo naše vilinke, prihaja s pevko Kajo Caf in pravi, da pripravlja vsega strastnega po malo. Koga še pripelje v goste – naj bo presenečenje. Obujte vilinske plesne čeveljce!

◊ Tadej Kampl z gosti

• PROGRAM FESTIVALA VILINSKO MESTO 2019: https://www.vetrinjski-dvor.si/dogodki/

• VEČ O FESTIVALU VILINSKO MESTO: https://www.vetrinjski-dvor.si/vilinsko-mesto/

• LOKACIJA: Vetrinjski dvor – Vilinski oder

• VSTOPNINE NI!

• ORGANIZATOR: Narodni dom Maribor

Podrobnosti

Začetek:
29. decembra, 2018 20:00
Konec:
30. decembra, 2018 21:30