Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

SOLARPULSEMUSIC: SPOTLESS MINDS + KROKAR

14. septembra, 2019 22:00 - 15. septembra, 2019 01:00

Petek, 13., kot nalašč za dober špil! Če ti je všeč grunge, moraš slišati, kako zveni, ko ga s svojimi unikatnimi melodijami odenejo celjski Spotless Minds. Poleg njih bo moč slišati še Mariborčane Krokar, ki bodo na oder Gustafa prileteli za vse tiste, ki so jim všeč modernejše, post-rockerske melodije, pomešane s kančkom progresive.
_____

Spotless Minds (Celje, SI)
Po radioaktivni fuziji žgočega funka z alternativo devetdesetih in solažami osemdesetih, ki so jo Spotless Minds ujeli na svoj prvi album Pokalica, četverica paleti losangeleških sončnih zahodov dodaja odtenke polnočnih seattleskih ulic. V 2019 ostajajo inovativni in samosvoji, njihov drugi EP “Brothers Until We Die!”, ki ga pričakujemo decembra, pa obeta nebrzdano energijo in grom, ki jima preprosto morate dati priložnost, da vas zadaneta v živo!
🎧 https://youtu.be/dKTfkmHnlR4
🎧 https://youtu.be/Z76DaoEXfGI
🎧 https://youtu.be/dj_5g086dU4
🎧 https://youtu.be/wNBp7Y0KTxw

Krokar (Maribor, SI)
Glasbena formulacija treh ljudi, ki jih glasba že lep čas ne pusti pri miru. Vsak po svojih poteh so skozi leta sodelovanj v različnih bendih in projektih ugotovili, da se je nabralo kar nekaj glasbenega materiala, ki se ni udejanil. Skupna misel jim je bila, da bi bilo škoda, če bi ti osnutki zbledeli vnemar. Še vedno polni ustvarjalnega entuziazma so pričeli sestavljati, komponirati, aranžirati, muzicirati. Svoj prvi EP Strat & Sphere so izdali leta 2016, posneli pa so ga z različnimi povabljenimi vokalnimi in kitarskimi gosti (Samo Šalamon, Matjaž Goričan, Marko Zorec, Gregor Jančič).
🎧 https://youtu.be/Eo5IyAMLFHg
🎧 https://youtu.be/9sNjRCtu-7M
🎧 https://youtu.be/s6VFHkOR3RY
🎧 https://youtu.be/D8Bh6Tsh8l8

_____

Prispevek: 5 € (za dijake vstop prost)
.
.
.
Projekt Solar Pulse Music podpira Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije.

Podrobnosti

Začetek:
14. septembra, 2019 22:00
Konec:
15. septembra, 2019 01:00