Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

SITI HLAPCI 20 LET / REGGAE PARTY

29. decembra, 2018 21:00 - 30. decembra, 2018 04:00

Mariborski reggae band Siti Hlapci praznuje 20 let aktivnega delovanja in širjenja reggae kulture v Sloveniji in na tujem. V pekarni kjer je že leta 1995 vodja benda Tadiman selektiral Jamajško glasbo ter je band leta 1998 imel prvi nastop bodo tudi tokrat okupirali dvorano Gustaf.

29. DECEMBRA se bodo koncertu Siti Hlapcev z gosti pridružili tudi ————->>>
3Kings sound (reggae), Puppa Robbie – Dub System sound (reggae \ dancehall ), JD Passi (reggae \dancehall), Jerry Mažgon (kantavtor), MC Krebl (rap\reggae), Haris Pilton (reggae\balkan) ter plesna skupina SunSystem.

GLASBENE TOČKE, PLESNI NASTOP, KONCERT TER PARTY DO JUTRA.
VSTOPNINA 5€ za vse 1LOVE.

V mnogih letih nastopanja so se Siti Hlapci predstavili na več kot 200 klubskih koncertih ter gostovali na domačih in mednarodnih festivalih kot so Shziget, Rototom sunsplash, Uprising festival, Soča Riversplash, Overjam festival ter mnogih drugih. Siti hlapci so izdali tri avtorske albume Tukaj in zdaj (2003), Si ti hlapec? (2005) ter Under jah sun (2012). Pesmi kot so Gospod je moj pastir, Vem za kraj, Peški cona, Vrzi vstran, Plamen in druge je mnogo krat možno slišati na valovih radijskih postajah v Sloveniji in na tujem.Skupina je poznana po energičnih nastopih polnih kvalitetnega muziciranja ter sodelovanja z občinstvom.V različnih sodelovanjih je ekipa v Sloveniji spremljala tudi priznana svetovna reggae imena kot so Bigga Ranx , Skarra Mucci , Sun Sooley , Hornsman Koyote ter mnoge druge.

Skupina deluje pod vodstvom avtorja glasbe in besedil, pevca in glasbenika Tadimana-Tadeja Tratnika.Tadiman je v Mariboru organiziral mnogo dogodkov ter 13 let vodil oddajo o jamajški glasbi na raddiju Marš.V 24letih delovanja je kot solo artist , vodja Siti hlapcev ter pevec skupin Makako Jump ( Italija ) , Rub a dub band ( Italija ) ter Ufoslavians nastopal po 15 državah sveta in sodeloval z mnogimi priznanimi reggae artisti.

Podrobnosti

Začetek:
29. decembra, 2018 21:00
Konec:
30. decembra, 2018 04:00