Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

R € A L I T Y ZAKLJUČNA RAZSTAVA DEL UDELEŽENCEV IZOBRAŽEVANJA

25. januarja, 2019 18:00 - 21:00

Umetniki za umetniško izobraževanje 4 (Erasmus+)
HDLU Zagreb v sodelovanju s KID KIBLA
R € A L I T Y zaključna razstava del udeležencev izobraževanja
artKIT, petek, 25. januarja, odprtje, ob 18. uri

“Realnost je iluzija, čeprav zelo prepričljiva” (Albert Einstein)

Vljudno vabljene in vabljeni.

Dijak in dijakinje iz Srednje šole za uporabno umetnost in oblikovanje Reka ter Pula so na 14 dnevni rezidenci v Mariboru ustvarjali z lokalnimi umetnicami, mentoricami in pripravili zaključno razstavo, naslovljeno
R € A L I T Y.

Otvoritev razstave in predstavitev umetniških del bo v petek, 25. 1. 2019, ob 18. uri, v razstavišču artKIT, na Glavnem trgu 14 v Mariboru.

Razstava je plod sodelovanja bodočih umetnikov pod mentorskim vodstvom priznanih umetnic Saše Bezjak, profesorice likovne umetnosti in akademske slikarke, Metke Kavčič, akademske kiparke in Aleksandre Farazin, profesorice likovne umetnosti in intermedijske umetnice.

Na razstavi sodelujejo: Mark Šircel, Dora Abram, Hana Hirnig, Lucija Skitarelić, Emily Cunjak, Nathalie Cunjak, Nikolina Filipović, Iva Projić, Deborah Jančić, Viktoria Pereša,, Marina Pekica, Ella Pinzan, Tara Gasson in Tisa Gavrić

Hrvaško društvo likovnih umetnikov (HDLU) Zagreb v okviru programa, imenovanega Umetniki za umetniško izobraževanje 4, izvaja svoje aktivnosti v sodelovanju KID KIBLA v Mariboru od 13. do 25. januarja 2019.

Program Umetniki za umetniško izobraževanje 4 je sofinanciran s strani Evropske unije, podprt s programom Erasmus+.

Podrobnosti

Datum:
25. januarja, 2019
Čas:
18:00 - 21:00