Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Predstavitev programa Načini gledanja

26. januarja 18:30

Je slovenščina vaš drugi jezik in bi se rade_i družile_i in izobraževale_i skozi kulturo in umetnost? Pridružite se nam na prvem srečanju, predstavljen program Načini gledanja.

Na uvodnem srečanju se bomo spoznale_i, predstavljen bo program in sklopi, ki gas sestavljajo. Dogovorile_ se bomo o najustreznejših dnevih in urah naših srečanj prvega sklopa.

Načini gledanja je brezplačni neformalni izobraževalni program, ki se osredotoča na pridobivanje znanj in veščin za delo v kulturnem sektorju. Skozi teorijo in prakso omogoča pridobivanje znanj s področja grafičnega oblikovanja, stop animacije, fotoreportaže, podcastov, kreativnega in kritičnega pisanja, PR veščin, montaže videa in zvoka ter uporabe orodij za pretočno predvajanje in projekcije. Program udeleženkam in udeležencem omogoča tudi aktivno spoznavanje sodobne umetnosti in skupinsko obiskovanje kulturnih dogodkov v Mariboru.

Program, ki je sestavljen iz predavanj, praktičnih in teoretičnih delavnic ter obiskovanja kulturnih dogodkov, je razdeljen na štiri sklope:
  1. SKLOP: Načini gledanja (15. januar – 15. marec 2022)
  2. SKLOP: Načini ustvarjanja (21. marec – 17. junij 2022)
  3. SKLOP: Načini uporabe (5 september – 8. november 2022)
  4. SKLOP: Načini povezovanja (14. november – 20. december 2022)

DRUŽENJA OB UMETNOSTI (januar 2022 – december 2022)

Programu se lahko pridružite kadarkoli!

nacini.gledanja@pekarnamm.org

Srečanje bo potekalo v skladu z NIJZ priporočili, udeležene_i morajo zagotoviti PCT pogoje (prebolele_i, cepljene_i, testirane_i). Udeležene prosimo, da upoštevajo priporočila NIJZ. Hvala za razumevanje.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
26. januarja
Čas:
18:30
Kategoriji:
,