Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Predstavitev Lobik wines

1. septembra, 2023 17:00 - 23:00

Na kratko: iz medkoronskega dolgčasa je v Mariboru nastala nova vinarna z vinogradi v Halozah. Trudimo se z modernimi vini iz ekološko pridelanega grozdja, s spontano fermentacijo in podaljšano maceracijo. Pridite in povejte, če nam je ratalo.“Čuj, kdaj boste pa vino začeli prodajat?” je bilo eno najpogostejših vprašanj v zadnjem času. No ja, v zadnjih treh letih, če smo iskreni. In končno lahko rečemo “Evo nas.”

Štartamo 1.9., kot pridni šolarčki, ki so se v zadnjih letih ogromno naučili. Dobimo se na afterworku partyu v Polek-u. Ja, poleg Hikofi-ja, tam ob kakih 17h.

Kot pijača dobrodošlice vas čaka cel izbor pet-natov, na kozarec pa boste lahko poskusili tako bela in oranžna kot rdeča naravna vina, ki so z veliko skrbnosti nastajala v letih 2020 in 2021. Če ste pridni in poskusite vse, pridete na okoli 25 vinčkov, Matija pa pravi, da jih boste lahko kupili tudi za domov.

Chef Maksim Lorenčič pripravlja tapase, baje so ful dobri. Točne informacije glede menija še sledijo. Za tiste, ki vam vinčki res ne dišijo, pa vam boljša polovica ne da fraj popoldneva, pripeljemo še Marburgerja, nov helles iz nase pivovarne. Fer je fer, za vsakega nekaj.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
1. septembra, 2023
Čas:
17:00 - 23:00
Kategorija:

Organizator

Lobik wines