Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

PREDSTAVA ZA VSAKO PRILOŽNOST

8. februarja, 2019 20:00 - 19. februarja, 2019 22:10

Na slovenske odre prihaja nova predstava druščine, ki je ustvarila uspešnico Slovenska muska od A do Ž, Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja.

Naj praznujete rojstni dan, obletnico, veseli december, silvestrovo, valentinovo, obletnico podjetja ali zgolj dejstvo, da ste končno uspeli partnerja zvleči v gledališče – vsaka priložnost je prava za ogled Predstave za vsako priložnost!

Nekdo v občinstvu ima rojstni dan. Ker se Lado ne more upreti priložnosti, da bi proslavil tako pomemben dogodek in ker zelo rad govori, nam bo v svoji novi predstavi povedal vse kar ve, pa tudi vse česar ne ve, o veselju, sreči, ljubljanskih ženinih, modernih otroških imenih, fankliščinah, seksu po tridesetem in nasilnih cvetličarjih.
Ob živi glasbeni spremljavi bo poskušal odgovoriti na težka vprašanja, kot so »kaj je najslabše darilo na svetu«, »kaj imajo čaplje z vzgojo otrok« ter »koliko kitic ima pesem Kolk’r kapljic?« Kot se za rojstni dan spodobi, bo tudi kakšno zapel.

Za trenutek odložite delo in skrbi, čas je za Predstavo za vsako priložnost!

Trajanje: 1 uro in 20 minut, brez odmora.

➡ ZASEDBA:
Lado Bizovičar,
Gašper Konec/Jure Godler

➡ VEČ INFORMACIJ: https://bit.ly/2TjnzUT

Podrobnosti

Začetek:
8. februarja, 2019 20:00
Konec:
19. februarja, 2019 22:10

View fullsize
Večere komedij na Minoritih, na festivalskem Odru Nove KBM, bo otvorila najnovejša predstava druščine, ki se je podpisala pod uspešnico Slovenska muska od A do Ž: Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja.

😁📣☀

Naj praznujete rojstni dan, obletnico, veseli december, silvestrovo, valentinovo, obletnico podjetja ali zgolj dejstvo, da ste končno uspeli partnerja zvleči v gledališče -vsaka priložnost je prava za ogled Predstave za vsako priložnost!

Nekdo v občinstvu ima rojstni dan. Ker se Lado ne more upreti priložnosti, da bi proslavil tako pomemben dogodek in ker zelo rad govori, nam bo v svoji novi predstavi povedal vse, kar ve, pa tudi vse, česar ne ve o veselju, sreči, ljubljanskih ženinih, modernih otroških imenih, fankliščinah, seksu po tridesetem in nasilnih cvetličarjih. Ob živi glasbeni spremljavi bo poskušal odgovoriti na težka vprašanja, kot so »kaj je najslabše darilo na svetu«, »kaj imajo čaplje z vzgojo otrok« ter »koliko kitic ima pesem Kolk’r kapljic?« Kot se za rojstni dan spodobi, bo tudi kakšno zapel.

Za trenutek odložite delo in skrbi, čas je za Predstavo za vsako priložnost!

☀ GLASBENA KOMEDIJA
☀ TRAJANJE: 1 uro in 20 minut, brez odmora.

☀ USTVARJALCI:
Igralca: Lado Bizovičar, Gašper Konec / Jure Godler
Avtor idejne zasnove: Lado Bizovičar
Avtor besedila, režiser: Jure Karas
Avtor glasbe in aranžmajev: Gašper Konec
Scenografinja: Greta Godnič
Kostumografinja: Metka Albreht
Oblikovalec luči: David Andrej Francky
Oblikovalec tona: Gašper Doljak

Tukaj in zdaj in SiTi Teater BTC

☀ MINORITI – ODER NOVE KBM
☀ VEČ: www.festival-lent.si

☀ VSTOPNICE: 20 €, za imetnike (Dnevne) Lente 12 €

Vstopnice na https://nd-mb.kupikarto.si/, www.eventim.si, v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor in na festivalskih prizoriščih.

☀ PROGRAM FESTIVALA LENT 2019: www.festival-lent.si/program/

Podrobnosti

Datum:
21. junija, 2019
Čas:
22:00 - 23:30