Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

POP-UP SHOP: LNTRN/ MIND STATE/ SMNTHWACK/ ODNASMAG

20. junija, 2020 18:00 - 19:00

Studio 12:22 v GT22 vas vabi na že tretji POP-UP SHOP dogodek, kjer se bodo predstavili različni mladi slovenski oblikovalci.
Namen POP-UP SHOP dogodkov v GT22 je mladim ustvarjalcem, ki sicer nimajo možnosti prodajati svojih izdelkov, omogočiti prostor za predstavitev in prodajo svojih blagovnih znamk.
Predstavili se bodo:
Lantern Collective je leta 2015 ustanovil Nejc Pucko in se kasneje povezal z različnimi umetniki na področju vizualne umetnosti. Lantern je bil v začetku osnovan na kulturi skejtanja in deskanja na snegu, čez čas se je kolektiv razširil tudi na glasbeno sceno in vstopil v sodelovanje z Matter, YNGFirefly in MRFY, kjer se velik poudarek daje vizualni podobi in projekcijam na glasbenih dogodkih, za katere skrbi Dorijan Šiško. Pred kratkim se je Lantern povezal še s Fundacijo Sonda in Interdisciplinarnim laboratorijem GT22 in ustanovil alternativno galerijo, ki redno predstavlja mlade umetnike, Studio 12:22. Lantern tako sestavlja konglomerat raznolikih posameznikov, ki si delijo podobno vizijo, znotraj katere ustvarjajo.
www.lantern-collective.com
Odnas Mag je samostojna tiskana revija, ki pokriva slovensko ulično in alternativno kulturo. Vse skupaj se je začelo pod mojim alter ego imenom Brasilia Express pred 3 leti, z željo po ustvarjanju varnega prostora za vse ustvarjalce na tem področju in širjenjem same kulture. Let’s welcome the 2nd issue!
https://www.instagram.com/brasilia.express/
Smthn wack, ustanovljen 2020 z namenom, da se tudi v Sloveniji odprejo vrata globalnem street stilu, ki je zaenkrat še bolj minimalen a združuje ljudi vseh starosti, ki jih veže ljubezen do hiphopa, 90ih in underground kulture. Z unisex kroji želi zakriti razlike med spoli. Posamezniku daje možnost, da svojo svobodo odraža skozi oblačila.
https://www.instagram.com/smthnwack/
Mind State: Brothers dedicated to spend this life on a board. Sharing our mind state through videos, photography, original clothes and handcrafted accessories.
https://www.instagram.com/mind._.state/
Se vidimo!
______________________________________________________
Pop-up shop dogodek podpirata Ustanova Fundacija Sonda in Mestna občina Maribor.

Podrobnosti

Datum:
20. junija, 2020
Čas:
18:00 - 19:00