Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

POGOVOR: KNJIŽNJICA TETE ROSE: VIRGINIA DESPENTES – KING KONG THEORY

10. junija, 2020 19:00 - 21:00

Vabimo vas na skupnostni pogovor z branjem v park KC Pekarna o delu Virginie Despentes: King Kong Theory, pripravljamo ga v sodelovanju z MKC Maribor, Maribor skozi rožnata očala in je del programa Mavrični junij v Mariboru.
Druženje bomo začeli s predstavitvijo življenja in dela Virginie Despentes in nadaljevali s fokusom na uvodnem in zaključnem poglavju knjige King Kong Theory ter moderirano diskusijo.
Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Dogodek pripravljamo v sodelovanju z MKC Maribor, Maribor skozi rožnata očala in je del programa “Mavrični junij v Mariboru”, s katerim obeležujemo mesec ponosa LGBTQIA + skupnosti. Poteka v okviru programa Knjižnice tete Rose. Izvedli ga bodo mednarodni prostovoljci, ki so del programa Evropske solidarnostne enote. Projekt je sofinanciran s strani Evropske komisije.
Vsebina projekta odraža izključno stališča Pekarne Magdalenske mreže. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršnokoli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebuje.

Podrobnosti

Datum:
10. junija, 2020
Čas:
19:00 - 21:00