Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

PODPRI PARADO

17. maja, 2019 21:00 - 23:59

29. 6. 2019 je datum, ko se bomo zapisale_i v zgodovino, saj bomo prvič pripeljale_i Parado ponosa tudi na mariborske ulice.

17. 5. 2019 ob 21:00 pa vabljene_i v Salon uporabnih umetnosti, kjer gostimo dobrodelni dogodek v podporo prvi Paradi ponosa Maribor. Razvajale_i se bomo z glasbenim, plesnim ter drag show programom.

Z nami bodo:
GLAM SQUAD BURLESQUE
Skupino sestavljajo navdušenke nad burlesko, kabarejem in muzikali. Združujejo elemente plesa, petja, gledališča, cirkusa, striptiza in odrsko umetnostjo na splošno. Verjamejo v lepoto teles ne glede na barvo, obliko, starost, spol in prepričanje. Z vsakim nastopom zabavajo publiko ter podirajo tabuje.

RENATO VOLKER RENE
Pesnik, dramatik, performer, stand up komik in aktivist. Njegov izviren nastop ponuja moralno, intelektualno in čustveno sporočilo, ter zahteva gledalčevo pozornost, pri čemer nihče ne ostane ravnodušen. Z Renejem se ni potrebno strinjati, težko pa ga je ignorirati in še težje pozabiti.

MX. BODLIERE
Mlada drag queen izvajalka iz Zagreba bo tokrat k nam prišla pokazat svojo umetnost skozi okultne motive in klubsko glasbo. Najbolje jo lahko opišemo kot horror queen in succubus. Publiko prevzema predvsem s svojimi unikatnimi energičnimi in emocionalnimi nastopi.

Po uradnem programu bo za vzdušje obiskovalk_cev skrbel_a DJ SNUPEE.

PRIDITE NA NEPOZABNO NOČ!

Vstopnina: prostovoljni prispevki s katerimi boste podprle_i prvo Parado ponosa Maribor.

Podrobnosti

Datum:
17. maja, 2019
Čas:
21:00 - 23:59