Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

PIHALNI ORKESTER PODLEHNIK

16. septembra, 2018 11:00 - 12:30

PIHALNI ORKESTER PODLEHNIK
Dirigent: Milan Feguš
Tradicionalni koncerti v Mestnem parku
Vsako leto meseca maja naznanijo tradicionalni koncerti v Mestnem parku, da se je pričela pomlad.
Že desetletja se odvijajo vse do sredine septembra ob sončnih nedeljah v paviljonu mestnega parka in so del kulturne ter tudi turistične ponudbe mesta Maribor. Koncerte izvajajo lokalna in okoliška kulturna društva, ki popestrijo mariborski Mestni park, ga napolnijo z glasbo ter polepšajo obisk domačim in tujim obiskovalcem. V paviljonu bodo znova nastopile različne godbe na pihala, komorne zasedbe, ljudski pevci in godci, folklorne skupine ter mnogi drugi.
V letu 2018 načrtujemo izvedbo 17 koncertov in ti bodo poleg obogatitve poletne mestne kulture pomenili tudi podporo pestri ljubiteljski dejavnosti kulturnih društev in amaterskih kulturnih skupin.
Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite!
Koncerte v parku je podprla Mestna občina Maribor.
Ob slabem vremenu prireditev odpade.
Vstopnine ni!

Podrobnosti

Datum:
16. septembra, 2018
Čas:
11:00 - 12:30

Vsako leto meseca maja koncerti v Mestnem parku naznanijo pomlad. 🙆‍♂🌷🌈 Prvi letos bodo nastopili Pihalni orkester Podlehnik.

Promenadni koncerti se odvijajo ob sončnih nedeljah vse do sredine septembra v paviljonu pri Akvariju, napolnijo park z glasbo in so del kulturne ter tudi turistične ponudbe mesta Maribor. Koncerte izvajajo lokalna in okoliška kulturna društva ter polepšajo obisk domačim in tujim obiskovalcem. V paviljonu bomo znova priča pestri ljubiteljski dejavnosti kulturnih društev in amaterskih kulturnih skupin, znova bodo nastopile različne godbe na pihala, komorne zasedbe, ljudski pevci in godci, folklorne skupine ter mnogi drugi.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite.

Podrobnosti

Datum:
12. maja, 2019
Čas:
11:00 - 12:00