Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

PIAF KVIZ #50

24. septembra, 2019 14:30 - 15:30

50. kviz. Skoraj jubilej. Imel bo pridih prazničnosti, ker bodo na kupu prav vsi kviz mojstri. Verjetno je za pričakovati tudi kakšno jubilejno posebnost. Glede na naval na zadnjem kvizu bomo pripravili še kakšno mizo več.

Pravila kviza ostajajo enaka. Na kviz se lahko prijavi posameznik ali skupina do 6 ljudi. Prijave potekajo na dogodku samem, prijavnina je 1 EUR po osebi. Odgovarjali bomo na 40 vprašanj, razdeljenih v 4 sklope po 10. Sklopi imajo ponavadi neko skrito rdečo nit, ki vam je lahko v pomoč, če jo odkrijete. Vprašanja postavlja kviz mojster, ekipe pa odgovore zapisujejo na liste. Po vsakem sklopu super najbolj strokovna komisija preveri rezultate tistega sklopa.

Za kaj več pa se boste mogli oglasit osebno. Družabno nazdravljanje ni prepovedano, pomoč s telefoni ali drugimi pripomočki pa vsekakor. Če goljufa najdemo, vsi udeleženci kviza kažemo s prstom nanj in se deremo “shame, shame, shame”. Angleške besede uporabljamo zato, ker je ta kviz nastal po vzoru angleških “pub kvizov”.

Podrobnosti

Datum:
24. septembra, 2019
Čas:
14:30 - 15:30