Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Peach tea film club 6#

16. maja 18:00

16. 5. 2024 ob 18.00, Pekarna Magdalenske mreže

Peach tea film club #6

V četrtek, 16. 5. 2024, te ob 18.00 vabimo v Pekarno Magdalenske mreže na šesto srečanje filmskega kluba, ki ga gosti naša ESE prostovoljka Güneş. Pridruži se nam na živahni razpravi o filmu.

V filmskem klubu Peach tea želimo vzpostaviti prijetno vzdušje, ki bo spodbujalo plodne razprave in medsebojno deljenje izkušenj, ki presegajo vsakodnevno rutino doma, službe ali šole. Mladi odrasli se zavedajo, da je za to generacijo zelo pomembno imeti »tretji prostor« – varno in prijetno zatočišče za filmske navdušenke_ce, kjer lahko sodelujejo v pogovorih in v njih delijo različne poglede o filmu in razmisleke, ki se ob gledanju porodijo.

Pridi in deli svoja opažanja in mnenja, skupaj odkrivajmo nove razsežnosti v svetu filma. Ustvarimo skupnost, kjer ljubezen do filma spodbuja povezovanje in bogati naše kolektivne izkušnje. Srečevale_i se bomo vsakih 14 dni, filme za ogled in razpravo pa bomo določale_i skupaj.

Šesto srečanje bo posvečeno filmu “Little Women”

Pogovarjale_i se bomo o filmu “Little Women” Grete Gerwig iz leta 2019.

Naša prostovoljka ESC in gostiteljica filmskega kluba Güneş je izbrala ta film, na podlagi odgovorov ankete, ki jo udeleženi izpolnijo na koncu srečanja. Člani_ce kluba so na zadnjem srečanju izbrali film “Little Women”, Grete Gerwig. Film pripoveduje zgodbo o štirih sestrah v Ameriki po državljanski vojni. Meg, Jo, Beth in Amy so sestre s povsem različnimi značaji, ki se spopadajo z različnimi težavami v obdobju, ko za seboj puščajo otroštvo in postajajo ženske. Film je posnet po romanu “Little women” Louise May Alcott.

Projekt izvaja ESE prostovoljka in je financiran s strani Evropske komisije. Dogodek poteka v angleškem jeziku.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
16. maja
Čas:
18:00
Kategorija: