Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

PARNI VALJAK: RUNDA 44

21. junija, 2019 21:30 - 23:00

Več kot 40 let so na odrih po celem svetu, a še vedno polni energije, zanosa in noro zaljubljeni v svojo zvesto publiko. Koncert bo nekaj ekskluzivnega in edinstvenega, prava paša za oči in ušesa, saj nam bodo stari rockerji pokazali, da nikakor še niso za odpis. 21. junija bodo pod okriljem Festivala Lent nastopili na Trgu Leona Štuklja, kjer bodo oboževalcem postregli z največjimi glasbenimi poslasticami, uspešnicami Uhvati ritam, Jesen u meni, Lutka za bal, Ugasi me, Zagreb ima isti pozivni, U prolazu, Sve još miriše na nju, Zastave, Samo da znaš in mnogimi drugimi.
Za skupino, ki že 40 let polni koncertna prizorišča, je nadvse uspešno leto; lani je na podelitvi uglednih hrvaških glasbenih nagrad porin zmagala v treh kategorijah, in sicer najboljši »live« album, najboljša produkcija (Live in Pula) in najboljša izvedba z vokalom.
Skupina Parni valjak je doslej izdala več kot 15 studijskih albumov, 5 albumov v živo ter številne kompilacije, ob tem pa prejela še številne glasbene nagrade, napolnila največja koncertna prizorišča nekdanje Jugoslavije, med drugim tudi dvakrat Areno Stožice, in svojim skladbami neštetokrat osvojila lestvice najbolj poslušanih radijskih postaj.

Podrobnosti

Datum:
21. junija, 2019
Čas:
21:30 - 23:00