Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Opera na Ptujskem gradu

13. julija 20:00 - 21:30

Koncert mladih opernih pevcev, udeležencev ob zaključku operne akademije Medea Iassonidi MASTERCLASS FOR OPERA SINGERS, Ptuj 2024 z gosti komornim zborom KOR.

Po uspelem koncertu OPERA NA GRADU in Masterclassu 2023, bo tudi letos na Ptuju v Slavnostni dvorani Ptujskega gradu zaključni koncert OPERA NA GRADU akademije Masterclass for Opera Singers Medea Iassonidi, Ptuj 2024, v soboto, 13. julija, ob 20.00.

Udeleženci Masterclassa in nastopajoči so mladi operni pevci, ki bodo pod vodstvom coachinje grških korenin Medee Iassonidi in korepetitorke, ki letos prihaja iz Narodnega gledališča v Pragi, izvedli nekaj iz repertoarja, ki so ga pripravljali na Ptuju.

Mednarodni Masterclass for Opera Singers, Ptuj 2024 se bo sicer začel že v soboto 6. julija, trajal pa bo do petka 12. julija 2024. Potekal bo v Minoritskem samostanu na Ptuju, ki je tako kot lani, prijazno odprl vrata udeležencem.

Morda nas udeleženci presenetijo še s kakšnim nenapovedanim večernim nastopom v kateri od mestnih kavarn, tako kot lani, pa se še ne ve. V sklopu koncertov udeležencev masterclassa bo tudi koncert napolitanskih pesmi na gradu Borl, v nedeljo, 14. julija ob 19. uri.

Vstop je prost.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
13. julija
Čas:
20:00 - 21:30
Kategorije:
, ,