Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

No Force Can

5. aprila 20:00

No Force Can vam z velikim veseljem predstavljajo nov album Colors. Vabljeni, da z njimi delite ta poseben glasbeno-barviti večer. Vstop je prost, prispevki za muzičarje dobrodošli.

Mariborska ekipa No Force Can združuje elemente alternativnega rocka, indiea ter punk-rocka. Eksplorativnost in radovednost pomešana z omenjenimi stili pogosto rezultira v tem, da preproste in spevne melodije združijo z zanimivimi, ne-vsakdanjimi ritmi. Težko pa se izognejo tudi temu, da v pesem vgradijo kakšno presenečenje, ki daje občutek preobrata.

Njihovi začetki segajo v leto 2016, ko sta Brane (bas) in Gorazd (bobni) poklicala Nika, da ju pospremi na kitari in vokalu, čeprav se je takrat ukvarjal z bobni. Povabili so še Aleša s trobento in zamenjali nekaj kitaristov. Nepozaben nasmeh na Aleševem obrazu, ko so mu rekli naj trobento pusti doma in na naslednje vaje raje prinese kitaro, se je izkazal za prelomen trenutek banda, saj se je s tem tudi dokončno formirala ekipa. Odločili so se, da se obrnejo nazaj k svojim začetkom, ki so bili obarvani punk-rockersko, kar je spodbudilo “otroški ” entuziazem in kreativnost. Decembra 2017 so izdali EP prvenec z naslovom “Satellites”, na katerem je uvrščenih pet skladb. Izpostaviti velja tudi pomembno dejstvo, da so fantje poskrbeli za produkcijo v DIY maniri.

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
5. aprila
Čas:
20:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Atrij

Organizator

KUD Coda