Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MUZIKA NA BOLFENKU: TANJA LONČAR, CITRE

8. avgusta, 2021 11:30 - 12:30

Vljudno vabljeni na drugi koncert v sklopu cikla koncertov v cerkvici sv. Bolfenka.
Predstavitev:
Sem molekulska in funkcionalna biologinja, citrarka ter pevka in športna osebna trenerka. Glasba je in vedno bo del moje poti in velik sestavni del mozaika življenja, saj že od malih nog prepevam ter se ukvarjam z glasbo, zato me v življenju vodijo besede pesmi Svet je tvoj: »Ujemi svoje sanje, deli svoje znanje…najdi svojo pot in z njo- svet je tvoj!«
Citre sem se začela učiti pred 19-imi leti v glasbeni šoli Frana Koruna Koželjskega Velenje pri prof. Petru Napretu. Že od malih nog tudi prepevam. Pričela sem v pevskem zboru Sonce pri Ireni Vrčkovnik, nato v MPZ Frana Koruna Koželjskega in MeMPZ ŠC Velenje. Svoje pevsko znanje izpopolnjujem tudi s solo petjem pri Ireni Vrčkovnik in Nataši Nahtigal.
Na svoji glasbeni poti združujem oboje- citre in petje, ter napišem priredbe za pesmi v “pop preobleki”, saj prav ta kombinacija predstavlja zame velik izziv in to v čemer najbolj uživam in kar želim pokazati tudi vsem poslušalcem.
Cena vstopnice:
Odrasli: 4,00 EUR
Upokojenci, študenti: 3,00 EUR
Otroci do 14 let: brezplačno
Vstopnice je možno rezervirati preko rezervacijskega sistema.
Vstopnice bo prav tako možno kupite 30 minut pred začetkom koncerta.
__________
Za udeležbo na dogodku je potrebno dokazilo PCT – izpolnjen vsaj 1 pogoj (potrdilo o prebolelosti, potrdilo o cepljenju ali negativen test (ne starejši od 48 ur)).

Podrobnosti

Datum:
8. avgusta, 2021
Čas:
11:30 - 12:30