Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MO × CU: SABA FT. RACING MINDS ● SNUPEE ● DJ KARMEN

29. junija, 2019 23:00 - 30. junija, 2019 02:00

SABA FT. RACING MINDS
SABA ft. Racing Minds je umetniški duo, ki svoje glasbene vrline različnih žanrov združuje v new age elektronskih podlagah z old school zvokom saksofona.
Saba Selássie je saksofonistka, pisateljica aforizmov in vsestranska umetnica, ki glasbo študira na akademiji v Celovcu pri prof. Michaelu Erianu. Deluje tako doma kot v tujini. Sodeluje v žanrsko različnih glasbenih zasedbah in se poleg akademije izpopolnjuje instrumentalno ter pedagoško na različnih seminarjih. Poleg slovenskih mojstrov je glasbeno sodelovala tudi z glasbeniki svetovnega kova, kot so Don Menza, Melissa Aldana, Joe Sanders, Jure Pukl, Gregory Hutchinson, Rob Bargad, Klemens Marktl, Benjamin Schatz, Gary Bartz, Georgie Fame, Gilad Atzmon, Shai Maestro …
Miha Plesničar je producent in tretja generacija bobnarja v družini. Strast do glasbe ga spremlja od najstniških let. Samouk z izjemnim posluhom ima za seboj že nekaj čez 400 koncertov, z leti pa se je poleg metal zvrsti pobliže spoznal še z elektroniko in studiem.
Saba ft. Racing Minds
SNUPEE
Snupee je didžejka, znana po mešanju različnih stilov. Osredotočena je na elektronsko sceno, pomešano z različnimi house stili vse do hiphopa, medtem ko ji ne pobegne niti kakšen indie prizvok. Ker je takšno opredelitev v glasbi težko definirati in ker besede »opredelitev« sploh ne mara, je poimenovala svoj stil »snupindie svaštarica«.
Snupee
DJ KARMEN
Karmen je slovenski pop DJ in producent dogodkov. Z vrtenjem glasbe se je začel ukvarjati leta 2018, ko je kot organizator in DJ dobil prvo priložnost v ljubljanskem klubu Tiffany.
Že od začetka se v njem zlivata navdušenje in nostalgija nad pop kulturo in njenimi preminulimi talenti. V njegovo zvrst vrtenja sodijo komadi tega desetletja, predvsem dobri remixi znanih pop himn. Ker ima sam veliko dobrih izkušenj žuranja z domačih in tujih plesišč, želi svoje izkušnje in inspiracijo deliti z najširšim krogom poslušalcev.

Podrobnosti

Začetek:
29. junija, 2019 23:00
Konec:
30. junija, 2019 02:00