Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Mladinski družabni večer: Igramo po pravilu »Dobro življenje za vse«

23. novembra, 2023 19:00 - 22:00

Mladinski družabni večer

IGRAMO PO PRAVILU »DOBRO ŽIVLJENJE ZA VSE«

V sodelovanju z Mladimi za podnebno pravičnost Maribor pripravljamo zanimiv in trajnostno obarvan dogodek. Vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 23. novembra ob 19. uri v Kulturnem inkubatorju, kjer bomo spoznali delovanje gibanja MZZP, ter skupno igranje namizne igre “Dobro življenje za vse”.

Te zanima, zakaj je igra tako posebna, pomembna in potrebna?

Osrednji koncept igre je »Dobro življenje za vse« – ideja, da si vsi ljudje na svetu zaslužijo živeti dobro in da moramo vsi skrbeti za naš planet, Zemljo. Vsi vemo, da to ni lahka naloga in zato moramo sodelovati. Igra je bila razvita v okviru projekta »Učna gradiva za dobro življenje za vse«, ki se izvaja na Univerzi v Siegnu in ga financirata Nemška zvezna okoljska fundacija in Engagement Global.

Na voljo bodo tudi ostale družabne namizne igre, nekaj za prigriznit, dobra družba ter kup zanimivih debat.

Pridružite se nam pri širitvi perspektiv in ustvarjanju dialoga za boljšo prihodnost!

Novembrski mladinski družabni večer je tudi za ribe, za ptice, za delavske pravice!


Mladi za podnebno pravičnost so samoorganizirano, demokratično in raznoliko gibanje več kot sto posameznic in posameznikov iz vse Slovenije. Zavzemamo se za dostojno življenje vseh na ohranjenem planetu. Po načelih nenasilnega upora se borijo za konkretne, ljudem in okolju prijazne ukrepe, ter na dolgi rok gradijo alternativo sistemu izkoriščanja človeka in narave.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
23. novembra, 2023
Čas:
19:00 - 22:00
Kategorija:

Prizorišče

MKC Maribor