Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Mladinski družabni večer

18. januarja 19:00 - 22:00

MLADINSKI DRUŽABNI VEČER: NOVA SEZONA VABI!

Četrtek, 18. januar // 19:00 // Kulturni inkubator

Tretji četrtki v mesecu so tudi v 2024 rezervirani za mladinske družabne večere, ki pod okriljem Mladinskega kulturnega centra Maribor (MKC Maribor) potekajo v Kulturnem inkubatorju (Koroška cesta 18) med 19. in 21. uro.

Tokratno sezono bomo otvorili v četrtek, 18. januarja ob 19. uri ob igranju namiznih družabnih iger kot so Jungle Speed, Uno Flip, klasični remi. Tisti z bolj nemirnimi nogami pa vabljeni v klet oziroma “MKC gaming room”, ki ponuja tudi namizni tenis in namizni nogomet.

Kot običajno, dobre glasbe in prigrizkov ne bo manjkalo.

Vabimo pa te, da od doma prineseš tudi kakšno svojo namizno igro in nas naučiš igranja le-te, tako in razširiš svoj krog zainteresiranih igralcev!

6 odličnih razlogov, zakaj se oglasiti pri nas na mladinskem družabnem večeru v 2024:

  • Izkoristi brezplačen prostor za druženje (ja, imamo udobne sedeže, tudi WC, in pa wi-fi)
  • Naveži nove stike, spoznaj soljudi (najbrž se sprašuješ, kam zahajajo posamezniki tvojih let in ne bi imel_a nič proti razširjanju svoje mreže poznanstev)
  • Na voljo je zavidljiv nabor zabavnih družabnih iger (P.S. si pripravljen_a na Uno Flip turnir?😉)
  • Ponujamo ti tudi možnost soustvarjanja vsebin za mlade po predhodnem dogovoru (si želiš predstaviti svoj potopis, ali morda vpeljati izmenjevalnico oblačil, izvesti delavnico naravne kozmetike, nas naučiti igro tarok, aktivirati čistilno akcijo, …?)
  • Imamo možnost video projekcije (beri: že zbiramo predloge za prosto dostopne dokumentarce in računamo na kakovostne debate o pogledanem)
  • Prišepnili ti bomo tudi kaj več o tedenskem dogajanju v mestu za mlade ( informacije o umetniških razstavah, večerih slam poezije, več o prostovoljstvu na olimpijskem evropskem festivalu mladih, … ti tukaj ne uidejo)

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
18. januarja
Čas:
19:00 - 22:00
Kategorija:

Prizorišče

MKC Maribor