Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

METAL ERECTION XI // MC PEKARNA

26. aprila, 2019 20:00 - 27. aprila, 2019 04:00

BRUTAL PARTYSAN BOOKING, V SODELOVANJU Z INDIJANEZ, PREDSTAVLJA:

METAL ERECTION Vol. XI.

Zaudarja po gnijočem mesu sumljivega izvora. Širi se nevzdržni smrad po gnilem. Ogabni smrad naznanja nič drugega kot bližajočo se že enajsto edicijo kovinskega stojana. Na gnijočo fešto, blagoslovljeno s krvjo, so vabljene vse trpeče duše, ki hočejo vsaj za trenutek pozabiti na svoj obstoj.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NASTOPALI BODO:

VULVATHRONE (Murska Sobota, Brutal death/grind)

Sprijeni naklepi in nakane o ustanovitvi z vsakovrstnimi perverzijami navdahnjene skupine so bile osrednja tematika prenekaterega z alkoholnimi hlapi prav nemilostno nasičenega večera, v katerih je skupina Vulvathrone s pijansko vehemenco radostno naznanjala dremotni težkokovinarski srednji skorajšnji prihod kultne pornogrinderske razturačine, kot ga Slovenija še ni videla.
V brlogu so se druga za drugo kotile kakofonične cvetke, atonalne viže in nebrzdane orgije, zato se je upa polna skupina godbenikov odpravila na neizmerno utrudljivo in duhamorno pot. Kot štiriglava pošast so igrali na mnogoterih koncertih in festivalih s skupinami kot so Dying Fetus, Napalm Death, Nile, Incantation, Abrasive, Sanatorium, Lividity itd.

FB: https://www.facebook.com/events/553057461715986/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=RzkSm-JI-KY

GLISTA (Ljubljana, Grindcore)

Glista je iz jajčeca pokukala decembra 2015. Po letu ustvarjanja, dopolnjevanja postave in celo testnem nastopu, sledi prvi koncert v polni zasedbi. Skupina do konca septembra 2018 beleži pestro koncertno obdobje, z nastopi po večini aktualnih slovenskih alternativnih prizorišč in tudi nekaj festivalih. Jeseni 2017 je skupina ostala brez bobnarja in konec leta kljub temu posnela demo. Marca
2018 se jim je pridružil nov bobnar in so se zaprli v studio ter posneli prvenec Death Machinery. Glasbena superpozicija punka in metala ter odraz širokega spektra vplivov old school hc- punk, crust, death, thrash , black metal skupin in nenazadnje tudi nekaj klasične glasbe ter kanček diska, je Glisto postavila na oder skupaj s predstavniki različnih žanrov, med drugim Ratos de Porao, Nulla Osta, Bolesno Grinje, Extreme Smoke 57, Brujeria in Gutalax.

FB: https://www.facebook.com/GlistaGrindcore/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=mRhCxoNqLkU

TROBEC (Jesenice, Ovencore)

“Po Božji milosti, ki mi je bila dana, sem kot moder gradbenik položil temelj, drug pa zida naprej. Vsak pa naj gleda, kako zida naprej. 11 Drugega temelja namreč nihče ne more položiti namesto tistega, ki je že položen, in ta je Jezus Kristus. 12 Če pa kdo na tem temelju zida zlato, srebro, dragocene kamne, les, seno ali slamo – 13 delo vsakega bo postalo vidno. Razkril ga bo namreč dan, ker se bo razodel z ognjem, in ogenj bo preizkusil, kakšno je delo tega ali onega. 14 Kdor bo gradil na temelju, bo prejel plačilo, če bo njegovo delo zdržalo. 15 Tisti pa, čigar delo bo zgorelo, bo trpel škodo. Sam se bo sicer rešil, vendar kakor skozi ogenj.” ~ Korinčanom 3 (Sodelavec za Boga)

FB: https://www.facebook.com/Trobec/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=n-5aZFxU_dI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1h6if4fJ6l-Co_P0N0k2vS4AQxOGjMuP-EJJnoF2qhpUuSj8rw_6SvyKI
BANDCAMP: https://trobec.bandcamp.com/album/split-w-albertotomba

ALBERTO TOMBA (Ljubljana, Powerviolence/hardcore)

AlbertoTomba je nastal iz treh članov Gliste v nekoliko zamenjanih vlogah. Vedno slabša in vedno bolj bolna družbeno socialna situacija v Sloveniji dobesedno vleče gnev iz nas in vso to čudovito gnojnico izražamo v naših besedilih in ekstremno surovih power violence, hardcore punk in crust punk rifih. Nesveta trojica se je prvič predstavila v Gromki in se prav veselimo, da bomo razširili smrad ekstremnega punka še do Maribora.

FB: https://www.facebook.com/PowerViolenceKaos/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=fqdFtURz0Ew&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2ecN4FezDufTf-JgQsuxdmIoGF5h8ksD3ap0aGINW89lqSfa9MgIE7iMA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MC Pekarna, Maribor
Petek 26. 4. 2019
20:00
PRISPEVEK ZA SKUPINE:
5€

Podrobnosti

Začetek:
26. aprila, 2019 20:00
Konec:
27. aprila, 2019 04:00