Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MATJAŽ JAVŠNIK: STRIPTIZ

30. maja, 2020 20:00 - 21:00

Ogled predstave je družbena odgovornost!
Matjaž Javšnik nadaljuje z razgaljanjem in družbeno kritiko tudi v svojem novem projektu Striptiz. Tokrat na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe – politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.
Da to drži se lahko prepričate sami – pridite, da ne boste »favš« tistim, ki se bodo med prvimi nasmejali do solz.

Ministrstvo za zdravje in higieno telesa ter duha priporoča ogled predstave za krepitev trebušnih mišic, razgibanje leve in desne hemisfere in preprečevanje zavisti.

Za zagotavljanje varnosti in ohranjanje zdravja bomo vestno upoštevali vsa opozorila in priporočila NIJZ (in zdravo pamet).Obiskovalce vljudno prosimo, da v prostore Narodnega doma vstopate z zaščitnimi maskami, upoštevate predpisano medsebojno razdaljo ter sledite navodilom osebja.
Hvala za razumevanje, dobro voljo (in zdravo pamet)

Podrobnosti

Datum:
30. maja, 2020
Čas:
20:00 - 21:00