Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Luftamo: Joe & The Rhythm Boys feat. Miss Stacey

29. julija, 2022 20:30 - 22:30

Čas za “old school” luftanje!

Mariborska rockabilly skupina Joe & The Rhythm Boys feat. Miss Stacey je vokalno instrumentalna zasedba, ki preigrava glasbo iz 50. let prejšnjega stoletja. Gre za ohranjanje in obujanje glasbene strukture in kulture tistega obdobja v kar najbolj pristni obliki, čemur se skušajo približati tudi s scenografijo, oblačili, vintage opremo in inštrumenti.

Zasedba je bila formirana leta 2007, njihov repertoar pa vsebuje tudi nekaj lastnih skladb, ki so napisane v duhu tistega časa.

Zasedbo sestavljajo:

Josip Segedi, akustična kitara, vokal
Miran Perko, električna kitara
Sara Jagodič, električni piano, vokal
Primož Brumen, kontrabas
Aleš Pogorevčnik, bobni

Pričetek koncerta je ob 20.30 uri, vstop je prost.


LUFTAMO je poletni cikel koncertov v Pekarni, zasnovan kot dopolnitev rednega koncertnega programa v klubu MC Pekarna. Gre za brezplačne open-air dogodke, ki se bodo vse do septembra odvijali cečinoma ob petkih zvečer na dvorišču KC Pekarna, namenjeni pa so tako rednim obiskovalcem kot tudi širši javnosti.

Zakaj ravno LUFTAMO? Ker ne gre le za odlično energijo, ki bo nedvomno osvežila vroče poletne večere, ampak ker s programom, ki temelji na kolažu glasbenih žanrov, poudarjamo raznolikost in dostopnost – tudi za ušesa, ki se sicer nekoliko manj obračajo za pekarniško alternativo. Koncerti LUFTAMO tako niso premor od odlične glasbe, ampak zgolj prevetritev, ki bo v Pekarno prinesla nekaj za vse glasbene okuse.

Na našem poletnem odru bodo nastopili izvajalci iz različnih žanrov, ki nagovarjajo poslušalce iz vseh (glasbenih) smeri, hkrati pa bodo še naprej ohranjali avtentičnost in duh lokalne skupnosti.
Povejte naprej: ob petkih luftamo Pekarno!

V primeru slabega vremena se dogodki prestavijo v MC Pekarna. Za sprotne informacije spremljajte naše kanale in spletno stran kluba.


Dejavnosti Društva IndiJanez podpirajo Mestna občina Maribor, Urad Republike Slovenije za mladino in Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti.

 


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
29. julija, 2022
Čas:
20:30 - 22:30
Kategoriji:
,

Prizorišče

Dvorišče KC Pekarna

Organizator

Društvo Indijanez