Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

KOMIČNI FOTRI

19. aprila, 2021 20:00 - 21:00

Spoštovani kupci!
Obveščamo vas, da je stand up predstava Komični “fotri” (MB) ponovno prestavljena, tokrat iz 23. oktobra 2020 na 19. april 2021. Spremenjena je tudi lokacija dogodka. Nova lokacija je Hotel City Maribor (Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor).
Standupsi.com in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost kulturnega dogajanja v Sloveniji!
Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!
❗️V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti, pošljite zahtevek za vračilo na mail: info@eventim.si ⏰
➡️ SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
➡️ PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol – lahko obiščete vam najbližji Petrol).
Hvala za razumevanje.
__________________________________________________________________________________
VSTOPNICE: V predprodaji 15€, redna cena 18 €. Kupite jih lahko na naši spletni strani standupsi.com ali fizično na Petrolu in Pošti oz. preko prodajnega sistema Eventim. Kupljene print@home vstopnice lahko sprintate ali jih ob vstopu v dvorano preprosto pokažete na telefonu.
Leto 2019 je bilo na slovenski stand up sceni izjemno plodno. V vsakem smislu besede. Dvorane so bile nabito polne, komiki pa na polno zasedeni. Zasedena je bila tudi štorklja, ki je imela v preteklem letu veliiiiiko dela, saj je nosila kopico slavnih dojenčkov. Ravno ta “baby boom” na domači stand up sceni je glavna tema stand up večera, ki bo zagotovo nasmejal tudi največje tečnobe. Kako pa ne bi, če so glavni igralci večera ravno oni … Komični “fotri”.
Kaj se zgodi, ko komik postane “foter”? O menjavi plenic in neprespanih noči, o dilemah, konfliktih, občutkih in razmišljanjih, s katerimi se srečujejo slovenski komiki v vlogi očeta. Ne zamudite. Nastopajo: Uroš Kuzman, Admir Baltić, Boštjan Gorenc – Pižama, Željko Čakarević, Tin Vodopivec in Klemen Bučan.

Podrobnosti

Datum:
19. aprila, 2021
Čas:
20:00 - 21:00