Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kako odlično komunicirati?

7. novembra, 2023 17:00

Razvoj odnosov z javnostmi in strateškega komuniciranja je v zadnjih dveh desetletjih odprl mnoga nova vprašanja. Kljub temu da je danes dostop do informacij lažji kot kadarkoli prej, je lahko iskanje odgovorov v poplavi informacij misija nemogoče.

Zato vas vabimo, da se v novembru udeležite dogodka, kjer bosta prof. dr. Dejan Verčič, profesor na Fakulteti za družbene vede (FDV), vodja tamkajšnjega Centra za marketing in odnose z javnostmi ter partner in direktor za znanje v družbi Herman & partnerji in Tina Cipot, predsednica Slovenskega društva za odnose z javnostmi, odgovorila na nekatera izmed mnogih vprašanj, ki jih je prinesel razvoj odnosov z javnostmi.

Prisluhnili bomo lahko ključnim ugotovitvam knjige Komunikacijska odličnost, ki jo je dr. Verčič napisal skupaj s kolegi s kolegi iz Nemčije, Španije in Velike Britanije in se podali v razmislek o prihodnosti odnosov z javnostmi v Sloveniji in širše.

Knjiga Komunikacijska odličnost je v originalu najprej izšla v angleškem jeziku in je bila kmalu prevedena v kitajščino, letošnjo pomlad pa smo jo dobili tudi v slovenskem prevodu ( https://www.fdv.uni-lj.si/zalozba/knjige/komunikacijska-odličnost)

Se vidimo!


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
7. novembra, 2023
Čas:
17:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Studio

Organizator

Vetrinjski dvor