Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

JUTRANJA VADBA WUJI QI GONGA

9. oktobra, 2019 09:30 - 18. decembra, 2019 10:30

JUTRANJA VADBA QI GONGA

Ko je točka notranje moči – točka notranje gravitacije in točka centra ( dan tian) polna, zadostna in ko nadzorujete ( negujete) svoj um, dih in telo skozi redno notranjo disciplino, rutino, lahko le tako razvijate dober značaj in postopoma pridete do čutenja praznine ter popolnega miru.
Jutranja vadba Wuji Qi Gonga ( Stanje praznine) je namenjena razvijanju notranje discipline in ostremu opazovanju svojega telesa, uma in duha. Začeli bomo z osnovnimi nivojem, čez leto pa bomo stopnjevali do bolj koordinacijsko in koncentracijsko kompleksnejših vaj.

Načela Wuji Qigonga
1. Vrata: Prva vrata uporabljamo za izboljšanje energije in pretočnosti ter transformacije diha skozi ozaveščanje vaj. Premikanje notranjega diha v majhnem nebeškem krogu.
2. Vrata: Druga vrata uporabljamo za izboljšanje in prečiščevanje diha ter preoblikovanje duha. Premikanje notranjega diha in energije skozi kroženje velikega nebeškega kroga.
3. Vrata: Pri tretjih vratih združujemo delce v celoto. To je poznano kot oplemenitenje duha in vrnitev v praznino. Torej, ko se opolnomočimo, okrevamo in se tako vrnemo v praznino. Pri tej stopnji razumemo srce, razumemo in vidimo karakter s širše perspektive, telo postane notranje močnejše in bolj prožno, leta staranja se podaljšujejo.
Vadbo vodi Tina Dobaj

KDAJ: Vsako sredo ob 9:30 do 10:30od oktobra dalje
KJE: Sončna Vila, Kamniška 22a, 2000 Maribor
CENA: 25 EUR/ mesec
10 EUR/ 1 obisk

Prijave in informacije: dobaj.tina@gmail.com

Podrobnosti

Začetek:
9. oktobra, 2019 09:30
Konec:
18. decembra, 2019 10:30