Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

IMPULSE & SMOOTH TASTE LIVE

14. junija, 2019 21:00 - 15. junija, 2019 04:00

Napovedujemo super poletni koncert!

Impulse in Smooth Taste bodo poskrbeli za večer poln raznovrstne glasbe.

Impulse

Vsak človek ima v prsih srce, ta pa mora imeti utrip, da deluje. Mi smo ta Impulse, ki vas bo popeljal v glasbo različnih dimenzij. Neradi definiramo naš zvok, saj se spreminja s počutjem na dan ustvarjanja in s publiko, pri kateri stremimo k temu, da bi pesmi občutila tako, kot jih občutimo mi.

Impulse smo Miša Dubljević na vokalu, Domen Paul na kitari, Tadej Petreski na basu, Grega Gorjup na klaviaturah in Niki Kozoderc na bobnih. Mi iščemo občutek, ki nas vrže v drugo dimenzijo. Navdih črpamo iz vsakdanjih stvari, doživetji, občutij in trenutkov, svet pa vidimo skozi drugačne oči – vidimo ga kot ritem, kot glasbo. Vidimo ga kot Impulse.

Impulse lahko sledite na:
Facebook: https://www.facebook.com/impulse.skupina/
Instagram: https://www.instagram.com/impulse.band/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=tucVRsGjONk

Smooth Taste

Smooth Taste smo mlada glasbena skupina, ki si je poleti 2016 pričela utirati pot na slovensko glasbeno sceno. Skupino sestavljamo vokalist Aljaž Ramot, kitarist Erik Mihelič, basist Primož Jurendić in bobnar Leo Čoh. Prihajamo iz Maribora in Ptuja. Skupina stremi k ustvarjanju kvalitetne slovenske glasbe, katere besedila in melodije pišemo sami. Žanr, v katerem smo najbolj domači je pop rock s pridihom countryja in bluesa. Svoj prvi single, Nekaj lepega, smo izdali konec leta 2016, drugega, Streets of Merseyside pa leto za tem. V letu 2019 načrtujemo izdajo EP, na katerem bo 5-6 avtorskih skladb.

Smooth Taste lahko sledite na:
Facebook: https://www.facebook.com/smooth.taste.band/
Instagram: https://www.instagram.com/smooth.taste.band/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcUnbwUlt5h62pi-PxztHtg

Prispevek: 3€
Start: 21:00

Vabljeni!

Podrobnosti

Začetek:
14. junija, 2019 21:00
Konec:
15. junija, 2019 04:00