Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

HOUSE JUNGLE

1. decembra, 2018 22:00 - 2. decembra, 2018 04:00

House Jungle is a church for people who have fallen from grace.

Pripravite se na vrsto prihajajočih dance dogodkov, spoznajte đžunglo in se prepustite živalskemu ritmu, kakršnega še niste začutili.

Tokrat bo veseli december še posebej vesel, pester in drugačen, saj se le malo krat zgodi , da v enem mesecu beležimo kar 5 polnih vikendov, House Jungle se bo prvi dan v mesecu ponovno vrnil v Maribor v halo vrhunskih elektronskih dogodkov, Kino Udarnik.

Večer obarvan v pravem pomenu House glasbe, ki se je začela v Chicagu v poznih 80-ih z očetom housa Frankie Knucklesom in se kasneje razvila povsod po svetu z znanimi DJ-i kot so Todd Terry , Joey Negro, Dimitri from Paris, Junior Jack, David Morales, Dj Spen, Roger Sanchez, Kenny Dope , Louie Vega , Masters at Work, Mousse T., Purple Disco Maschine, Erick Morillo, Angelo Ferreri in mnogi drugi, nas bo sprva popeljala nazaj v čas klasičnih house disco, funk ter soul ritmov, kateri se bodo skozi noč v đžungli prelevili v nekoliko hitrejšo linijo funky tech housa.

Vstopnina:

3€ < 00h < 5€

Podrobnosti

Začetek:
1. decembra, 2018 22:00
Konec:
2. decembra, 2018 04:00

House Jungle is a church for people who have fallen from grace.

Po razprodanem in nabito polnem House Jungle dogodku v Kinu Udarnik, za vas ponovno pripravljamo večer poln Disco & Classic House beatov. Tokrat spoznavamo na novo odkrito đunglo, katere ugotovili smo, da se skrivni vhod nahaja za vrati Jazz Klub Satchmo kjer se skrivajo številni prostori in stopnice, ki vodijo še globlje v podzemlje. Živalskemu ritmu se boste tako lahko ponovno prepustili v soboto, 27. Aprila 2019.

Kmalu več o novo odkriti đungli… 🙂
______________________________________________________
Večer obarvan v pravem pomenu House glasbe, ki se je začela v Chicagu v poznih 80-ih z očetom housa Frankie Knucklesom in se kasneje razvila povsod po svetu z znanimi DJ-i kot so Todd Terry , Joey Negro, Dimitri from Paris, Junior Jack, David Morales, Dj Spen, Roger Sanchez, Kenny Dope , Louie Vega , Masters at Work, Mousse T., Purple Disco Maschine, Erick Morillo, Angelo Ferreri in mnogi drugi, nas bo sprva popeljala nazaj v čas klasičnih house disco, funk ter soul ritmov, kateri se bodo skozi noč v đungli prelevili v nekoliko hitrejšo linijo funky tech housa.

Vstopnina:

5€ < 00h < 7€ See you soon in the mighty jungle! 🦍🍌

Podrobnosti

Začetek:
27. aprila, 2019 22:00
Konec:
28. aprila, 2019 05:00