Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

HOUSE JUNGLE #3

11. oktobra, 2019 22:00 - 12. oktobra, 2019 04:45

House Jungle is a church for people who have fallen from grace.

Poletje se končuje in s tem ponovno začenjamo z novo sezono House Jungle dogodkov. Sedaj že vemo, da nas bo đungla polna Disco & Classic House beatov popeljala nazaj v čas kjer se je vse začelo… Tokrat se vračamo nazaj v našo že poznano đunglo, katere skrivni vhod se nahaja za vrati Jazz Klub Satchmo, kjer se skrivajo številni prostori in stopnice, ki vodijo še globlje v podzemlje.

Živalskemu ritmu se boste tako lahko ponovno prepustili v soboto, 2. Novembra 2019.

We don’t need much to have a party, just good music in the jungle and you to get it started…

Več informacij o đungli kmalu!
__________________________________________________
Večer obarvan v pravem pomenu House glasbe, ki se je začela v Chicagu v poznih 80-ih z očetom housa Frankie Knucklesom in se kasneje razvila povsod po svetu z znanimi DJ-i kot so Todd Terry, Joey Negro, Dimitri from Paris, Junior Jack, David Morales, Dj Spen, Roger Sanchez, Kenny Dope , Louie Vega , Masters at Work, Mousse T., Purple Disco Maschine, Erick Morillo, Angelo Ferreri in mnogi drugi, nas bo sprva popeljala nazaj v čas klasičnih house disco, funk ter soul ritmov, kateri se bodo skozi noč v đungli prelevili v nekoliko hitrejšo linijo funky tech housa.

Vstopnina:

5€ < 00h < 7€ Zaradi velikega povpraševanja si karte čimprej zagotovite po predprodajni ceni ! HOUSE JUNGLE is unique first class funky beat, that makes you move your feet. See you soon in the mighty jungle! 🦍🍌

Podrobnosti

Začetek:
11. oktobra, 2019 22:00
Konec:
12. oktobra, 2019 04:45