Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

HOUSE DROPS W. MIKE VALE

21. septembra, 2019 22:00 - 22. septembra, 2019 04:00

Minilo je precej časa odkar smo v Vinoteki nazadnje odčepili house beate in edino spodobi se, da v novi sezoni ne srkamo samo belih in rdečih požirkov, temveč se večkrat prepustimo tudi hišnemu izboru žlahtnih elektronskih kapljic!

Na prvem 💦HOUSE DROPS💦 večeru bomo parket Vinoteke polirali ob ritmih zvezdnika iz domačega glasborodnega okoliša
MIKA VALETA, ki bo nedvomno poskrbel tako za vse ljubiteljske house okuševalce in zabavoželjneže, kot tudi za dobro izostrene brbončice poznavalcev elektronske glasbe.

Za prefinjen uvod in inteziven pookus bosta tokrat poskrbela DINO DZ in LOUDBEATZ.

Serviramo ob 22:00 v Vinoteki Rožmarin!

Vstopnice: Rožmarin & Eventim

🎫10 € predprodaja
🎫12 € na dan dogodka

Rezervacije miz (miza + 5 vstopnic + combo -10%):
rozmarin@rozmarin.si / 031 388 179 (go for Petra).
_____________________________________

MIKE VALE
Mike Vale je trenutno eden izmed najbolj priljubljenih DJ-ev in producentov. Neprekinjeno zaporedje avtorskih skladb in remiksov na vrhovih svetovnih lestvic, Beatportova priporočila (uvrstitev na seznama najbolj vročih tech-house izvajalcev in izvajalcev, ki jih je vredno spremljati), DJ nastopi po celem svetu in njegov prijeten karakter so samo nekateri izmed razlogov, s katerimi je Mike Vale stopil iz povprečja in prodrl do nekaterih najboljših založb glasbene scene.
Podpirajo ga vodilna imena kot so Jamie Jones, Hot Since 82, Marco Carola, Carl Cox in Roger Sanchez, redno je vključen tudi v program radia BBC One. Studijska in klubska marljivost sta Valeta peljala preko ZDA, Kanade, celotne Evrope in Azije.

IG: https://www.instagram.com/mikevalemusic/
FB: www.facebook.com/mikevalemusic/
SC: http://soundcloud.com/mikevale/

LOUDBEATZ
(Pacha rec., Zulu rec., GURU Rec., Casa Rossa, Vamos Music, Housesession)
Mlad talentiran Slovenski DJ in producent z svojevrstnim zvokom in avtorsko glasbo izdano na priznanih založbah kot so glamurozna Pacha Recordings, založba britanskega house dua My Digital Enemy Zulu records, GURU Records, Casa Rossa, Vamos Music, Tommie Sunshine-ov Brooklyn Fire ter Housesession.
Priredbe in originale so podprla svetovno znana imena elektronske gleasbene scene kot so Fedde Le Grand, Kryder, Tom Staar, Paco Osuna, Marco Carola, Joseph Capriat, Allaia & Gallo, Carl Craig, Tommie Sunshine, David Jones, Plastik Funk, Klosman in ostali. Glasbeni oder je delil z velikani kot so Lost Frequencies, Zonderling, Klingande, Crazibiza, David Puentez, Alpharock, Mike Vale, Plastik Funk, Soul Avengerz, Vanillaz in drugimi.

IG: https://www.instagram.com/loudbeatz/
FB: https://www.facebook.com/loudbeatzofficial/
SC: https://soundcloud.com/loudbeatzofficial/

DINO DZ
Njegov nabor obsega vse od klasične, pa do najnovejše House glasbe. Predvsem njegove produkcije so požele veliko pozornosti s strani nekaterih največjih imen iz sveta housea. Njegove skladbe so očarale house guru-ja Blacksoul-a (polovica dueta PEZNT) ter legendarnega Gianni Bini-ja (Bini & Martini). Oba sta jih izdala na svojih založbah.
Prav tako pa so zbrale veliko dobrih odzivov in podpore svetovno znanih DJ-jev, kot so: Roger Sanchez, Michael Gray, Raffa FL, Steve Lawler, Richie Hawtin, Glen Horsborough … Predstavljene so bile na odmevnih radijskih oddajah (Data Transmission, Let There Be House, RH 202), se povzpele na lestvice portala Traxsource (Top 15 House in Top 100 hišnih kart), Mixmag Adrie (Top 10 House) in se konstantno predvajajo na Spotify-u (80000 predvajanj).
IG: https://www.instagram.com/dinodzofficial/
FB: https://www.facebook.com/dinodzofficial/
SC: https://soundcloud.com/dinodzofficial/

Podrobnosti

Začetek:
21. septembra, 2019 22:00
Konec:
22. septembra, 2019 04:00