Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Good vibes rockabilly večer ob Disco juhi

20. aprila, 2023 19:00 - 22:00

Na tokratnem mladinskem družabnem večeru, ki vsak tretji četrtek v mesecu potekajo v organizaciji MKC Maribor, smo moči združili z društvom za sonaraven razvoj Focus. Zakuhali bomo prav posebno disco juho, družabni večer pa bomo začinili še s predavanjem in pin-up delavnico.

Na mladinskem družabnem večeru MKC Maribor lahko tako tokrat pričakujete še več!

Vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 20. aprila 2023, od 19. ure naprej v Kulturnem inkubatorju (Koroška cesta 18, 2000 Maribor).

MKC Maribor v sodelovanju z Društvom Focus predstavlja glasbeno-kulinarično poslastico v trajnostni preobleki, GOOD VIBES ROCKABILLY VEČER OB DISCO JUHI!

PROGRAM:

19.00 Začetek mladinskega družabnega večera.

19.30 – 20.00 Predavanje Permakultunega inštituta Maribor na temo etičnega in trajnostnega prehranjevanja brez odpada.

20.00 – 22.00 Pin-up delavnica z Miss Stacey & glasba iz gramofonskih plošč by Joe.

Okolju prijazni prigrizki “Disco juhe” z vabljivimi imeni bodo na voljo tekom celotnega večera (Uradni fotograf dogodka ima na to temo pripravljen tudi foto izziv!).

Navihani kodrci, zalizane pričeske, rdeča šminka in vse ostalo, kar sta svoj čas nosila Marilyn Monroe in Elvis Presley, so seveda dobrodošli, vendar naj vas videz ne skrbi preveč. Veselimo se good vibes druženja, saj MKC Maribor praznuje tudi 30 let!


Dogodek poteka v okviru projekta OurFood.OurFuture, ki ga sofinancirata Evropska komisija in Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina je v izključni odgovornosti organizatorjev in ne odraža nujno stališč sofinancerjev.

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
20. aprila, 2023
Čas:
19:00 - 22:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Kulturni inkubator