Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

FREE STANDING

14. februarja, 2020 20:00 - 21:30

FREE STANDING
Ustvarjalci predstave se sprašujejo o različnih razsežnostih odnosov, ki jih vzpostavljamo drug z drugim. Kdo od nas je samostojen? Kdo lahko stoji sam? Hodi sam. Sedi sam. Pleše sam. Je sam. Brez druge, drugega, drugih… S kom sem v odnosu, če si to želim ali ne? S kom sem prepleten, če se tega zavedam ali ne? Kdo vse vpliva na nas? Na koga vplivamo mi? In kakšen pomen ima vse to? Veliko vprašanj, zelo pomembnih. V svetu, ki je vedno bolj prepleten in soodvisen, ni poti nazaj in ni pobega od mnogovrstnega sovplivanja. Biti pomeni biti v odnosu.
Najnovejša produkcija Studia 25 je bila izbrana na mednarodnem razpisu Pan-Adria, ki vključuje pet partnerjev (Zavod EN-KNAP, Hrvaški kulturni dom na Sušaku, Kulturno-umetniško društvo Moment, SNG Nova Gorica in Zagrebški plesni center). Predstava z naslovom Free Standing na oder postavlja štiri izjemne in raznolike umetnike Mašo Kagao Knez, Kajo Lin J. Avguštin, Josepha Nzobandora – Jose-a in Kany-a Obengo.
Cena vstopnice: 7 € / 5 € za dijake, študente, samozaposlene v kulturi in upokojence / 0 € za brezposelne in invalide. Število mest je omejeno. Rezervirane karte je potrebno dvigniti najkasneje 15 minut pred predstavo.
Več o predstavi tukaj.
SODELUJOČI
Ustvarjalci in nastopajoči Maša Kagao Knez, Kaja Lin J. Avguštin, Joseph Nzobandora-Jose in Kany Obenga
Umetniški in drugi sodelavci Danilo Pečar in Katja Somrak
Fotografija Anka Simončič
Produkcija Studio 25
Koprodukcija mreža Pan-Adria (Zavod EN-KNAP, Hrvaški kulturni dom na Sušaku, Moment, SNG Nova Gorica in Zagrebški plesni center), Lutkovno gledališče Maribor
S podporo Mestna občina Maribor in Ministrstvo za kulturo RS
Premiera 9. januar 2020 / Španski borci, Ljubljana

Podrobnosti

Datum:
14. februarja, 2020
Čas:
20:00 - 21:30