Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

FESTIVAL SPREHODOV

17. aprila, 2021 15:00 - 25. aprila, 2021 16:00

Skupaj z Rajzefibrom, programom društva Hiša!, se bomo aprila ponovno sprehajali ter odkrivali bolj in manj skrite zgodbe Maribora, ki jih je mogoče najti med zidovi, na ulicah in trgih, visoko nad strehami ali globoko pod površjem. Čez dan bomo poslušali, okušali, tipali ter se seveda sprehajali, v večernih urah pa se bomo z gosti pogovarjati o Mariboru, Pohorju, Piramidi, turizmu in drugih temah, ki so pomembno povezane z življenjem v mestu ob Dravi.
Vabljeni, da se skupaj z našimi sprehajalci odpravite na dogodivščino po mestu in spoznate Maribor – mesto zgodb.

Podrobnosti

Začetek:
17. aprila, 2021 15:00
Konec:
25. aprila, 2021 16:00

Prizorišče

Maribor CENTER Maribor

Festival odkrivanja zgodb Maribora!
Skupaj z Rajzefibrom, programom društva Hiša!, se bomo ponovno sprehajali ter odkrivali bolj in manj skrite zgodbe Maribora, ki jih je mogoče najti med zidovi, na ulicah in trgih, visoko nad strehami ali globoko pod površjem. Čez dan bomo poslušali, okušali, tipali ter se seveda sprehajali, v večernih urah pa se bomo z gosti pogovarjati o Mariboru, Pohorju, Piramidi, turizmu in drugih temah, ki so pomembno povezane z življenjem v mestu ob Dravi.
Vabljeni, da se skupaj z našimi sprehajalci odpravite na dogodivščino po mestu in spoznate Maribor – mesto zgodb.
COVID-19 – Obvestilo
V skladu s trenutno situacijo obvladovanja koronavirusa SARS-CoV-2 (COVID-19), vam sporočamo, da je dogodek Festival srehodov prestavljen na septembra 2021.

Podrobnosti

Datum:
9. septembra, 2021
Čas:
11:00 - 12:00