Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

FAK OFF W/ TIM URBANYA, AFEKT, GLIA

31. decembra, 2018 23:00 - 1. januarja, 2019 06:00

Tudi letos Festival alternativne kulture zaključujemo z vstopom v novo leto. Tokrat se nam pridružujejo Tim Urbanya, Afekt in Glia, ki bodo poskrbeli, da bo prehod iz starega v novo podkrepljen z odličnimi ritmi.

//
TIM URBANYA
Talentiran glasbeni producent, DJ in avtor ter voditelj radijske oddaje RH 202. Svojo kariero gradi že dobrih 15 let, v tem času pa se je s svojim značilnim melodičnim house-om, globokimi bas linijami in skrbno izbranimi vokali predstavil na odrih klubov in festivalov širom regije. Med drugim smo ga lahko zasledili že v Ambasadi Gavioli, Byblosu, Cirkusu, v okviru Festivala Maribor, kjer je elektroniko povezal s klasiko, na festivalu Exit pa je bil opazni nosilec slovenskih zvokov.
https://soundcloud.com/timurbanya/tim-urbanya-live-at-kurzschluss-ljubljana-slovenia-17112018

AFEKT
Plesišče Kina Udarnik bo razgreval tudi AFEKT, ki že od nekdaj obožuje glasbo. Pričel je z igranjem različnih instrumentov in jih nato kar hitro menjal za mešalno mizo. Najbolj udobno mu je v ritmih techna in tech-housa, vendar je vpeljan v različne glasbene žanre od hip hopa do dubstepa. Letos ponovno našel svoj glas ter ustvarij svoj lastni zvok z razdelanim vokalom, seksi in poživljajočimi ritmi. Ste pripravljeni na glasbeni AFEKT?
https://www.facebook.com/AfektMusic/

GLIA
Mariborčanka velja za odlično techno DJko in producentko, ki se na slovenski in tuji sceni pojavlja že od leta 2014. Začela je v Zrćah, pa v Španiji in se nato preselila v Berlin, kjer se uveljavlja tudi na njihovi underground sceni. V Berlinu je vrtela že v enem popularnejših klubov Urban Spree in Loftus Hall, svoj set pa je imela tudi na IBIZA SONICA RADIO. Nastopila je ob boku Coya, Moralesa, Petar Dundova in ostalih. S svojo produkcijo pa se je uspela prebiti na lestvico Beatport top 100 Hard Techno, kjer je zasedla tudi prvo mesto.
https://soundcloud.com/djglia/glia-season-opening-club-rotovz-21092018?in=djglia/sets/sets

//
VSTOPNINA
10 eur

Podrobnosti

Začetek:
31. decembra, 2018 23:00
Konec:
1. januarja, 2019 06:00