Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

EVROPSKI MLADI PROTI ANTICIGANIZMU – KONFERENCA

20. junija, 2019 09:00 - 21:00

Združenje EPEKA, socialno podjetje kot koordinator mednarodnega Erasmus+ KA2 projekta Evropski mladi proti anticiganizmu (EMPA) prireja zaključno mednarodno konferenco partnerskega konzorcija, v kateri bodo sodelovali partnerji iz Italije, Bolgarije, Nizozemske in Hrvaške in gostje iz Avstrije, Črne Gore, Češke, Srbije in Albanije.
Konferenca je namenjena predstavitvi rezultatov projekta in bodo s strani konzorcija predstavljene temeljne značilnosti EMPA, procesi, s katerimi smo prišli do rezultatov, analiza implementacije modulov v okviru usposabljanja in možnosti prenosa v druge organizacije in na sorodna področja.
Drugi udeleženci bodo predstavili svoje projekte in rezultate, ki obravnavajo ogrožene skupine ali delo z njimi. Konferenca bo pospremljena z kulturnim programom in vsebovala bo premiero kratkega filma Evropski mladi proti anticiganizmu. Pričakovana udeležba je 10 strokovnjakov oz. govorcev in preko 50 poslušalcev.
Na konferenco ste vabljeni mladinski delavci, predstavniki organizacij, ki delajo z Romi, predstavniki javnih institucij, izobraževalnih in drugih organizacij, odločevalci, strokovnjaki in mediji.
Prijave sprejemamo na naslednji povezavi:
https://forms.gle/fSq9XZxRLHGGLMQb8
Zaradi zagotavljanja kapacitet, obrokov in promocijskih materialov so predhodne prijave na konferenco obvezne.
Za kakršnekoli dodatne informacije nas kontaktirajte na epeka@epeka.si

Podrobnosti

Datum:
20. junija, 2019
Čas:
09:00 - 21:00