Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Đoko / To ti vračam, tvoje je / MC Pekarna

18. maja 20:00

Đoko se ponovno vračajo v domačo prestolnico, v MC Pekarno, kjer bodo odigrali svoj prvi prihajajoč album z naslovom ‘To ti vračam, tvoje je’, ki bo izdan v začetku maja!
Đoko so synthpop/indie bend iz Maribora, ki kroji rožnato obarvan zvok katerega dopolnjujejo z melodičnimi sintisajzeri, elektronskimi bobni, melanholičnimi besedili in kitarami.
Leta 2022 so izdali svoj prvi single, ki je dal pobudo ljudem, da prisluhnejo komadu in si nadenejo ‘Puli’. Z drugim komadom so popeljali poslušalce do ‘Blok-a 22’. Komad, ki je konec septembra 2022 postal popevka tedna na Valu 202.
Zadnja dva izdana komada – ‘4611’, ‘Val’ in sveži ‘Šečer’ napovedujejo njihov prvi album, ki bo izšel letošnji maj.
Skozi obdobje dveh let se je skupina uspela predstaviti na različnih koncih domačega terena, v dvoranah kot so Kino Šiška, MC Pekarna, Stadion Bonifica, MC Kotlovnica in tako dalje. Pomemben mejnik, ki ga je skupina doživela je bil Jutranji koncert pri Andreju Karoliju, ki je skupino uspel predstaviti širši publiki.
Predvozači: 🐲morvern🐲
Trboveljsko-ljubljanski morvern so punk trubadurji, ki v garaži pod lesarsko delavnico poganjajo naefektiran psihedelični rock in punk, ki apatijo transformira v nojzast ples. Njihova glasba nas popelje skozi vročično ekstazo rifovskih permutacij, v pravem trenutku razbitih z distorzijo. Kot vsak, se morvern razkrajajo ob čustvenih odpadkih tega sveta, jezi, melanholiji in žalosti. A kot ljubljenci trasha in lo-fija, življenjske smeti prebavijo v zabavo. Bistvo morvern sta prav brezkompromisnost in surovost. Na glasbeni sceni, ki prijazno dobrodošlico izreka sredinski normalnosti in uspeh korigira z diktatom komolčarskega egoizma, morvern dokazujejo vrednost DIY pristopa in sodelovanja.
Early Bird: 8,00 EUR (SOLD AUT!)
Redna prodaja: 10 EUR
Na dan dogodka: 12 EUR
Karte so na voljo na https://tickets.dzoko.com 💨
_____________________________
Dejavnosti Društva IndiJanez podpira Urad Republike Slovenije za mladino na Ministrstvu za vzgojo in izobraževanje.

Podrobnosti

Datum:
18. maja
Čas:
20:00
Kategoriji:
,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1790846258028781

Organizator

MC Pekarna