Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

DOBRODELNA PREDSTAVA: PROFESOR KUZMAN MLAJŠI – MONOKOMEDIJA

10. decembra, 2018 19:00 - 22:00

DOBRODELNA PREDSTAVA

za zimovanje socialno ogroženih otrok v izvedbi Zveze prijateljev mladine Maribor

MONOKOMEDIJA – PROFESOR KUZMAN MLAJŠI

PONEDELJEK, 10. DECEMBER 2018, 19:00
NARODNI DOM MARIBOR

Jesen počasi prihaja h koncu, s tem pa se približuje čas praznikov, čas neizmernih zimskih radosti in otroškega veselja. To je čas, ko se v toplem domu z družino zberemo ob praznično obloženi mizi, se odpravimo na smučarske počitnice ali pa kako drugače uživamo v lepotah zime. Žal pa med nami obstajajo tudi družine in otroci, ki si to zimo česar podobnega ne bodo morali privoščiti ali doživeti. Študenti FGPA UM smo se zato odločili, da bomo priskočili na pomoč in z organizacijo dobrodelnega dogodka, vsaj delu prikrajšanih otrok poskušali pozabiti na vsakodnevne skrbi ter jim omogočiti nepozabno zimovanje.

Vabljeni vsi, da darujete z nakupom vstopnice (15 EUR) na vseh Eventimovih prodajnih mestih: www.eventim.si, Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika, M Holidays, Alpetour potovalna agencija in Palma turistična agencija.

Vsa zbrana sredstva od prodaje kart in prostovoljnih prispevkov bomo namenili za zimovanje socialno ogroženih otrok iz širše okolice Maribora v izvedbi Zveze prijateljev mladine Maribor.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na tel. št. 031 477 611 (Matic) ali pošljete sporočilo na matic.rebercnik@student.um.si.

Dogodek so omogočili: Študentski svet UM FGPA, Društvo študentov FGPA, Eventim, Siti teater, ŠOUM, Zidarstvo Maučec, TGP Ozmec in BM Asfalt

Podrobnosti

Datum:
10. decembra, 2018
Čas:
19:00 - 22:00