Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica tiska »Odnosi in odtisi«

29. maja 17:00

29. 5. 2024 ob 17.00, OBRAT

Delavnica tiska »Odnosi in odtisi«

V sredo, 29. 5. 2024, te ob 17.00 vabimo v OBRAT – prostoru umetnosti in participacije
na delavnico alternativnih načinov tiskanja, ki jo vodi naš ESE prostovoljec Zvonimir in poteka v zadnjem tednu, ko je na ogled njegova razstava »Odnosi in simptomi«.

Na delavnici bo predstavil svoje izkušnje eksperimentiranja z različnimi materiali in kemikalijami ter domačimi, alternativnimi načini tiskanja ter nas naučil uporabe zanimivih tehnik. S seboj prinesi sebi ljubo fotografijo ali več njih. Lahko je karkoli s čimer te povezuje kaka posebla vez, lahko so prijatelji, družina, kak poseben trenutek, tvoj pes, karkoli! Za vse ostale materiale poskrbimo mi, zato se je na delavnico potrebno predhodno prijaviti.

Prijavo nam skupaj s fotografijo/fotografijami, ki jih želiš odtisniti do torka, 28. 5. 2024, pošlji na info@pekarnamm.org. Delavnica je brezplačna.

Del besed avtorja Zvonimirja Florijančića ob razstavi »Odnosi in simptomi«.

“V okviru projekta prostovoljstva ESC v Pekarni Magdalenske mreže v Mariboru sem se začela premikati k skrajnim osnovam grafike, svobodnemu izražanju in eksperimentiranju z materiali. Posledično sem razstavil svoje potovanje z gelskim tiskom, kjer sem na koncu raziskoval vezi z ljudmi skozi različne pristope k fotografiji – interpretiral sem svoje spomine in odnose v tem mediju.”

Razstavo si lahko ogledaš vsak dan med 13.00 in 18.00 do 30. 5. 2024 v OBRATu – prostoru umetnosti in participacije.

 

Če te mika malo ustvarjalnost ali te zanimajo tehnike prenosa fotografij, je to pravo mesto zate! Prijavi se na delavnico!

Projekt izvaja ESE prostovoljec in je financiran s strani Evropske komisije.

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
29. maja
Čas:
17:00
Kategorija:

Prizorišče

OBRAT

Organizator

obrat