Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica: Socialne veščine in komunikacija na družbenih omrežjih in v živo

23. avgusta 10:00 - 13:00

Zavod MARS Maribor, v sodelovanju z Mladinskim kulturnim centrom, pripravlja sklop digitalnih delavnic za otroke in mlade, ki so del projekta Prostori za brezplačno učenje otrok programiranja in robotike v času šolskih počitnic.

Na delavnici bomo preko različnih digitalnih in fizičnih metod dela raziskovali pomen in pomembnost razvoja in krepljenja socialnih veščin, saj je to za vse, še posebej pa za mlade, najboljša preventiva pred razvojem zasvojenosti z digitalnimi vsebinami, kot so na primer igrice ali uporaba družabnih omrežij. Nagovorili bomo tudi kaj obsega dobro in kvalitetno komunikacijo in zakaj je pomembna v našem vsakdanu.

Vabljeni vsi zainteresirani, ki vas zanima ustvarjalna raba pametnih telefonov. Spoznajte osnove fotografije, videa in drugih aplikacij, ki jih lahko raziskujete s pametnimi telefoni. Spletli bomo nova prijateljstva in se podali skozi različne ustvarjalne izzive.

Udeleženci bodo ustvarjali posamično in skupinsko, ob zaključku projekta v jesenskih počitnicah pa se bodo predstavili z mini razstavo.

Za udeležbo je obvezna vnaprejšnja prijava, ki jo najdete s klikom na spodnji gumb:

 

Izvaja: Zavod MARS Maribor, Tanja Veber

foto: Zavod MARS Maribor


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
23. avgusta
Čas:
10:00 - 13:00
Kategorija:

Prizorišče

Kulturni inkubator