Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica: Predstavitev novih veščin, izdelkov in dosežkov

28. julija, 2022 16:00 - 19:00

Zavod MARS Maribor, v sodelovanju z Mladinskim kulturnim centrom, pripravlja sklop digitalnih delavnic za otroke in mlade, ki so del projekta Prostori za brezplačno učenje otrok programiranja in robotike v času šolskih počitnic.

Delavnica je namenjena pregledu vsega naučenega in pregledu usvojenih veščin, ki so jih udeleženci pridobili s praktičnim delom. Znano je namreč, da je treba novo naučene kompetence najprej prepoznati, da jih lahko v celoti ozavestimo in ponotranjimo, ter kasneje tudi uporabimo. Del srečanja bo tako namenjen evalvaciji sklopa delavnic, potem pa bomo skupaj pregledali vse izdelke, ki so nastali in nekaj časa namenili tudi praznovanju in druženju, saj je tudi to zelo pomemben del procesa pri usvajanju novih znanj. Na zaključni del srečanja bodo otroci in mladi lahko povabili tudi starše ali prijatelje in svoje uspehe delili z njimi.

Vabljeni vsi zainteresirani, ki vas zanima ustvarjalna raba pametnih telefonov. Spoznajte osnove fotografije, videa in drugih aplikacij, ki jih lahko raziskujete s pametnimi telefoni. Spletli bomo nova prijateljstva in se podali skozi različne ustvarjalne izzive.

Udeleženci bodo ustvarjali posamično in skupinsko, ob zaključku projekta v jesenskih počitnicah pa se bodo predstavili z mini razstavo.

Za udeležbo je obvezna vnaprejšnja prijava, ki jo najdete s klikom na spodnji gumb:

 

Izvaja: Zavod MARS Maribor, Tanja Veber, Taša Šegula, Klara Šulek, Manja Jerič, Hana Repše


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
28. julija, 2022
Čas:
16:00 - 19:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Kulturni inkubator