Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

D&D Open Session: Kraja v mesečini

5. januarja 16:00 - 22:00

Skupaj z društvom Amulet D20 vabimo na igranje kultne igre Dungeons & Dragons (5th edition), ki bo potekalo v Kulturnem inkubatorju v petek, 5. januarja. Začnemo ob 16. uri.

Ste popotniki in pustolovci, ki pomagate v vaseh v okolici večjega mesta Sevala v času politične nestabilnosti. Kraljestvo se grdo gleda s svojimi sosedi in občasno pošiljajo enote na mejo za kazanje mišic in nekaj občasnih ravsov. Zato je večina vojaških in splošnih bojnih zmogljivosti skoncentrirana ob meji. Nekega zgodnjega jutra prejmete nujno pošto, v kateri vas prijatelj iz trgovskega ceha kliče na pomoč. Piše, da je nujno in dobro plačano. Želi, da pridite čim prej…

Igro bo vodil David.

V tebi tli iskrica domišljije in slišiš klic pustolovščine? Vabljen/a! Če igre še ne poznaš, ne skrbi – vse kar rabiš za igro, izveš med igro. Število mest je omejeno na 4, prijave zbiramo tukaj:

KAJ BOMO POČELI?

Igrali bomo kultno igro Dungeons & Dragons (5th edition). Če je slučajno še ne poznaš, poglej to:

O DRUŠTVU Amulet D20

Smo skupina navdušencev nad RPGji (role playing games) in ljubezen do takih iger z veseljem delimo z drugimi. Pridruži se nam in za par ur odklopi tegobe vsakdanjega življenja ter spoznaj nove prijatelje – skupaj bomo ustvarili epsko zgodbo, o kateri se bo govorilo še dolgo.


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
5. januarja
Čas:
16:00 - 22:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Kulturni inkubator