Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

COPY OF VILINSKA ČITALNICA IGRALNICA V NOVEMBRU

23. novembra, 2018 16:00 - 30. novembra, 2018 19:00

Na stežaj odpiramo vrata Vilinske čitalnice igralnice, na stežaj tudi srce! ♥

Vilinska čitalnica igralnica je tisti kotiček v mestu, kjer se srečujemo mali in veliki, ki se radi igramo, vzamemo knjigo v roke, se družimo in pletemo nova znanstva in prijateljstva.

Zato vabimo vse, otroke, mame, očete, tete, strice, dedke in babice, sosede, prijatelje, prijateljev prijatelje, ljudi dobre volje vseh spolov, barv in starosti, da se pridete družit in igrat!

Igre in igrače, ki smo jih pripravili, povabijo najmlajše k urjenju gibalnih sposobnosti in spretnosti, občutenju, reševanju problemov, razvoju domišljije in ustvarjalnosti, sproščanju, uresničevanju želja, sodelovanju, razumevanju in upoštevanju drugih.

S knjigo potujemo v domišljijske svetove, spoznavamo nove besede, vzpostavljamo intimne odnose in se sprostimo. Berimo drugim, sebi – knjiga je zaklad.

Ob pol sedmih zvečer, preden se vilinke in vilinci odpravimo spat pa še pravljica – na mehkih blazinah v krogu prijateljev – branje za sladke sanje.

Med tednom odpiramo vrata popoldan, med 16. in 19., ob sobotah pa tudi med 10. in 13. uro. In z vami in za vas bo tako še cel december. Vilinskost je v nas!

Kave, kavice, kofetke in druge slastne napitke postrežejo Wetrinsky.

VSTOPNINE NI!

♥ Program festivala Vilinsko mesto: https://www.vetrinjski-dvor.si/dogodki/

♥ Več o festivalu: https://www.vetrinjski-dvor.si/vilinsko-mesto/

♥ Lokacija: Vetrinjski dvor, kavarna kluba Wetrinsky

♥ Organizatorja: Zavod MARS Maribor in Narodni dom Maribor

Podrobnosti

Začetek:
23. novembra, 2018 16:00
Konec:
30. novembra, 2018 19:00