Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Coda za smeh – stand up z Bohincem, Gorinškom in Bakrenim

18. oktobra, 2023 20:00

V Vetrinjcu se tudi smejemo. Drugi v nizu dogodkov napoveduje smešno jesen in zimo, ko se bodo na našem odru predstavljali mlajši neuveljavljeni komiki iz Slovenije in širše – pa tudi kakšna zelo znana faca se bo pojavila vmes.

David Gorinšek je kariero začel hkrati na stand up odrih in pred radijskimi mikrofoni. Trenutno dela na Radiu City, kjer moderira in vas skuša spraviti v smeh v dopoldanskih urah. Kljub temu pa mu je glavni “gušt” nastopati zvečer na odru, pred živim občinstvom in slišati vaš glasen smeh. Če želite slišati komika mlade generacije, ki je lačen uspehov – je David pravi naslov. Njegov moto je: “Dokler ne letijo glaži po tleh, nisem zadovoljen”. Zelo verjetno je največji trenutek
v njegovi karieri doslej vodenje prireditve Bob leta aprila 2023. Je idejni vodja Stand up Avtmigecov, festivala Smejalnice in organizator mnogih komičnih dogodkov na širšem območju Štajerske in še kje. Hkrati je tudi eden od producentov Stand up Lenta na festivalu Lent.

Rok Bohinc je improvizator, stand up komik in sedaj že ponosni očka pivskega trebuščka. Poleg številnih nastopov po Sloveniji ste ga lahko videli tudi kot igralca v spletni seriji Skečoholiki, v mladinski oddaji Osvežilna Fronta na RTVju ter kot besnega voznika v vzvratnem ogledalu. Že več kot deset let je zvezda v vzponu, tako da ga enostavno ne smete zamuditi, ko pride nastopati v vaš kraj, ker morda mu bo ravno letos uspel veliki preboj.

Prekmursko-ciganski stand Up komik Andrej Bajič Šarkezi nastopa z umetniškim imenom Andrej Bakreni. 90 % njegovih šal je na njegov oz. račun mojega porekla. S šalami želi razbijati tabuje o ciganih in tem pokazat širni Sloveniji, da se znajo tudi cigani pošalit na svoj račun.

Vstopnice v višini 7 EUR na voljo v Vetrinjc – BarCoda.

Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
18. oktobra, 2023
Čas:
20:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Vetrinjski dvor