Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

BOOK CLUB

21. septembra, 2019 19:00 - 21:00

Po pisanem poletju polnem puhastih oblakov ter nepozabnih trenutkov na našem vrtičku, se nam v jesenskih in zimskih dneh obeta zanimiv ter harmoničen Book Club.

Tako smo poimenovali par uric, ki jih bomo namenili predvsem čtivu v katerem smo uživali ali pa si to še želimo.
Čas bomo namenili predvsem pisani besedi,poeziji,pripovedki,filozofiji,literaturi ter še drugim oblikam besednega izražanja na papir.
Book Club je namenjen vsem ljudem vseh starosti ali mladosti. Pripravili bi radi različne in raznolike ter mnogkratne urice, katere odprejo filozofski balkonček našega uma,na katerem lahko prevedrimo tako naše misli kot ideje,ali pa za trenutek pozabimo na vsakdan v zavetju literature.
V Book clubu bo vedno na voljo debata polna igrivih elementov; tako povedanega kot prebranega,ali pa ležerna diskusija na temo ki jo poljubno izberemo skupaj.
Teme si bodo izmenjavala mnenja..Misli bodo dobile krila..Imaginarno se bomo sprehajali po robovih ter predelih naših vizij in jih širili v rasežnosti kjer ni ne konca ne kraja..
Izražali bomo vse kar je ubesedljivo.

V prihodnjih book club druženjih se nam obetajo tudi gostje pisatelji in pisateljice,pesniki in pesnice,hkrati pa bi radi spodbujali tudi samostojno pisanje, izražanje ter izpoved v črki in besedi.

Na prvem večeru nam bo naše druženje, popestril fusion izbor glasbe prijatelja Branka.

Vljudno vabljeni v mesečen book club kjer naj ambient in glasba popestrita urice ob knjigi.

Podrobnosti

Datum:
21. septembra, 2019
Čas:
19:00 - 21:00