Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

ACRO YOGA – BREZPLAČNA PREDSTAVITEV

16. septembra, 2019 16:30 - 17:30

Vabljeni na Akrojogo v Center plesa Maribor!

REDNI TERMINI bodo nato potekali vsak ponedeljek 17.30-19.00
in sredo 18.00-19.30.
Akrojam – ena sobota na mesec, po dogovoru, ni vodeno.
Vsi termini so primerni za vse stopnje.

Akrojoga
združuje elemente joge, akrobatike in tajske masaže. Skozi igro in zabavo se raztezamo, razvijamo mišice in ravnotežje. Uskladimo dihanje z gibanjem, sami in v paru. Delamo v skupinah, kjer je vsaj en varovalec, baza je stabilna in umirjena na tleh ter vodi letalca, ki je čvrst v zraku, se zaveda svojega telesa in zaupa. Ko osvojimo osnovne položaje, jih povežemo v tok, gibanje. Preizkusimo se v vseh vlogah. Vadimo “biti v trenutku” in ravnovesju z drugo osebo. Na koncu se sprostimo z masažo, ki ji pravijo tudi joga za lene.

Akrojam
je odprt prostor, kjer se družimo akro navdušenci, improviziramo, izmenjujemo trike in iščemo nove povezave. Jam ni voden, igramo se in raziskujemo.

Učiteljica Živa
ustvarja na področju cirkusa, gledališča, akrojoge, glasbe, plesa.. Končala je šolo uličnega gledališča ŠUGLA v Ljubljani in šolo za cirkus in gledališče CAU v Granadi. Akrojogo se je začela učiti pri Leteči jogi, kjer je tudi vodila svoje prve delavnice. Veliko pedagoških izkušenj si je nabrala pri Cirkokrogu. Nastopala je v raznih predstavah na slovenskih in tujih ulicah ter festivalih.

Podrobnosti

Datum:
16. septembra, 2019
Čas:
16:30 - 17:30