Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Stand-up: Tim Andrič, Jerica Perković in Alen Borišek

18. septembra 20:00

Noč eksplozije smeha

Smetanova “vajba”

Pridružite se nepozabnemu večeru smeha in zabave, kjer bodo na odru nastopili trije vrhunski komiki, ki bodo poskrbeli za obilico dobre volje.

Tim Andrič, ponosni Celjan, čigar humor bi lahko primerjali s celjskim grbom, ocenjenim s tremi zvezdicami, bo s svojo nepredvidljivo duhovitostjo in energijo zagotovo nasmejal občinstvo. Skoraj diplomiran, ljubitelj glasbe in multiinstrumentalist, ki ga pogosto vidimo skače po odru, je pravi mojster za ustvarjanje smeha.

Alen Borišek, mlad oče in mojster črnega humorja, verjame, da so svetle plati življenja smešne že same po sebi, vendar ravno temne in čudaške potrebujejo posebno pozornost komikov. Z edinstvenim pogledom na življenje razkriva njihov skriti komični potencial in jih prikazuje v povsem novi luči.

Perica Jerković, eden najbolj izkušenih stand-up komikov pri nas, letos praznuje 20 let uspešne kariere, v kateri je izvedel že več kot 2000 nastopov po Sloveniji, Balkanu in širše.

Njegove najbolj znane predstave, kot so Rojen v Jugi in Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla, ter številni televizijski nastopi so ga utrdili kot enega izmed najbolj prepoznavnih obrazov slovenske komične scene. Sodeloval je tudi v številnih priljubljenih komičnih projektih, kot so Profesor Kuzman mlajši, Brade, Zbogom korona, mi gremo na dopust in Slovenec in pol. Na tokratnem večeru bo skupaj s kolegi poskrbel za nepozabno doživetje, polno smeha, humorja in druženja.

Dogodek je brezplačen!


Povezava do originalnega članka

Podrobnosti

Datum:
18. septembra
Čas:
20:00
Kategoriji:
,