Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MIKLAVŽ VS PARKELJ

5. decembra, 2018 20:00 - 22:00

Miklavž vs Parkelj

Ko slišiš za Bando ferdamano pomisliš mogoče najprej na Parklja. Tisto grozečo bitje, ki ustrahuje otroke, ki zna povedati kakšno sočno besedo in mu ni mar, če mu rečejo ljudje da je grd. Pa kaj, če ima kakšno dlako več – tako kot Blendor. Tudi k frizerju noče in ne bo šel ne glede na to kar drugi pravijo – tako kot Matic. Ni mu mar, če reče kaj politično nekorektnega kot Petko. Njemu je vseeno, če mu kdo reče, da je njegova obrazna mimika grozna na fotkah, tako kot Mojčina.

Mogoče pa le pomisliš najprej na Miklavža. Ono prijazno bitjece kot je Eva. Ali pa na Miklavževo lepo brado in na njegove nagajive laske, ki mu pobegnejo izpod kape – tako kot Blažu. Ko si predstavljaš Miklavža imaš zagotovo v mislih velikega moža – kot je Tim. Zagotovo se pa spomniš na njegov karakter – dobrosrčen a hkrati žugajoč porednim otrokom, tako kot je tudi Jasmina prijazna a pravična.

Ko slišiš/bereš za Bando ferdamano pomisliš zagotovo na improvizacijsko gledališče, ki ustvarjajo prizore na podlagi predlogov iz občinstva. Morda, se spomniš, kako si se nazadnje smejal na njihovem nastopu. Če pa temu ni tako in še nikoli nisi bil_a na njihovi predstavi, pa se moraš zagotovo udeležiti tega dogodka.

Miklavž prinese mandarine, Parkelj šibe, ti pa
5€ za vstopnino.

Podrobnosti

Datum:
5. decembra, 2018
Čas:
20:00 - 22:00